Цитата:
Коментар від igrus
(Коментар 32749)
ты б еще Хрущева вспомнил!..:crazy:
ты лучше расскажи как apres ski в то время были,не уж то безалкогольные :angel:
или гуцулы помогали :beer::crazy::crazy::crazy:
|
Краще я розкажу як на Домбай під час компанії безалкогольної їздив по путівці.
Профспілкова путівка на 14 днів коштувала 70ре. Білет на літак (тоді знижку по путівці давали) 30ре в одну сторону
Поселили мене в чотирьохмісний номер з душе і туалетом по коридору. Був хлопчинка з Москви, і два аса з Владікавказа. Лижі заніс в номер, в мене були тоді кортки 205см Польспорта з кріпленням Нєва і кікстопами!!!!. Ну сіли за стіл, перед тим пославши гонца за вінчіком 7 по 0,7, водочка своя була, ще якийсь народ підтягнувся, і тут стук в двері. :shock: Бухло сховали на ліжко, накрили ковдрою, самі сидимо за столом, на столі тільки закуска :acute:, відкрили, На порозі ціла делегація, як потім з'ясувалось перший секретар Карачаєво-Черкесского атономного округа. Ми сидимо, "вечеряємо" , а "морди КРАССНИЄ-красниє" © , він зайшов все обвів начальствєнним поглядом, схвально кивнув, тіпа "все гуд", і тут його погляд наткнувся на мої лижі, "це що за неподобство?" , "та ми, та воть" белькотали ми. Начальствєнною поступ'ю він підійшов до ліжка і як фокуснік здьорнув покривало, під ним нагло лежала ціла батарея бухла :shock: . "Щоб цих туристів тут не було" сказало начальство, і в супроводі начальника бази, його заступгника, інструкторів і уборщиці тьоті Маши, вийшло з кімнати.
Ну не пропадати ж жеж добру. Ми то все допили, зранку замість того щоб йти на загальні збори і інструктаж, сіли на рейсовий автобус, і на покатушкі. Нас двоє поїхало я і Сашко з Владікавказа. Ті двоє пішли на збори. Їх там пропісочили і сказали, що рапортувати будуть про те що їх вигнали. Ну в принціпі і все.