Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
25.09.2009, 10:51
|
#1191 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
|
|
|
25.09.2009, 10:52
|
#1192 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від igrus
потому,что мера города в китае спокойно могут повесить на площади,а будущего мера долго ищут,мало кто соглашается на такую ответственную работу.
и на фуршете после избрания нового мера города,родственников первым делом везут в тюрьму,где сидят предыдущие меры городов не справившиеся со своей работой...
|
внось новий законопроект в Раду  я підримаю. Думаю що не тільки я.
|
|
|
25.09.2009, 11:05
|
#1193 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
внось новий законопроект в Раду  я підримаю. Думаю що не тільки я.
|
зря ты написал рада с большой буквы,видишь и в тебе заложено что они что-то высшее над Нами 
|
|
|
25.09.2009, 11:18
|
#1194 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Альбертовича в народні депутати, тоді там буде порядок... 
|
|
|
25.09.2009, 11:22
|
#1195 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Цитата:
Коментар від igrus
зря ты написал рада с большой буквы,видишь и в тебе заложено что они что-то высшее над Нами 
|
Ну, это как бы грамматически правильно...Хотя согласен, что рука не поднимается писать с большой.
А вот с английским у авторитета действительно небольшой провал : "snow" от " show" не отличил:wink:
|
|
|
25.09.2009, 11:25
|
#1196 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Salseros
А вот с английским у авторитета действительно небольшой провал : "snow" от " show" не отличил:wink:
|
Блін  соррі, звичка скорочтєнія, побачив що має продовжуватись, і тут же асоціювалось з шоу.
|
|
|
25.09.2009, 11:35
|
#1197 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
Мильнецею такого не зробиш 
|
|
|
25.09.2009, 11:57
|
#1198 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Блін  соррі, звичка скорочтєнія, побачив що має продовжуватись, і тут же асоціювалось з шоу.
|
Если честно - я так и подумал 
|
|
|
25.09.2009, 13:00
|
#1199 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Atomic Metron EX
|
Видел выступление одной функционерши от "Спілки зеленого туризму", сама с Яремчи. Так она дороговизну жилья объясняла типа "Ну нема у нас роботи, де тому бідному гуцулу грошей взять, це ж у вас на сході заводи, фабрики. От і здають садиби." Но когда анализируешь уровень цен по жилью, то понимаешь, что дай "бідному гуцулу" возможность работать на заводе, так он иначе чем директором этого самого завода быть не согласен. Такие апетиты. Хотя справедливости ради замечу, что добрая половина Славского цены в прошлом сезоне сбросила. Но есть еще "быкующие", их прет от своего дешевого величия. Пока прет... Ничего, попустит.
|
|
|
25.09.2009, 13:05
|
#1200 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Здесь всё намного проще. Есть спрос. Платежеспособный. Соответственно, есть и предложение. Ситуация в Славском закономерна - спрос упал, цены пошли вниз. На Буковеле такое будет тоже, но Вы все понимаете, какие причины к этому могут привести.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 19 | 32 | 16 (76%) | 4 (19%) | 1 (5%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 54 | 73 | 37 (69%) | 17 (31%) | 5 (7%) |
---|
Month | 3 | 12 | 1890 | 3742 | 1253 (66%) | 562 (30%) | 77 (4%) |
---|
|
|
|