![]() |
Цитата:
То краще порадь де мені починати і як???? Я скільки не звертався до форумчан поки тіки 1 пропозицію отримав допомогти:pardon: |
Цитата:
|
Народ, Ужгород!
Есть 3-4 места на Бук 7, 8, и 9. Выезд утром 7. Возврат 9. Трансфер Ужг-Бук и обратно (+там поездки от проживания до лифтов) - 100 грн с носа. Проживаеие тоже что-то в этих пределах (плюс, минус). Все зависит от того, заполним эти 3-4 места или нет) *2 ночи. Компашка довольно большая. Пишите в личку - отвечу. |
Цитата:
|
В енто воскресенье буду катать на 8-ке. Кому интересно, увидите. Могу подсказать о проблемах, у вас в катании, и как их исправить. Но не более. (предлагали работать инструктором на Буке, ни, ни)
|
Вопрос такой? Есть видео последнего моего катания. Стиль не мой. Но просто интересны мнения. А вот как запостить незнаю.:unknown:
|
Видео выложить на сервис Ютуб
в разделе форума "Кашпировские создать тему согласно правил раздела и выложить ссылку Почитать детальней можно здесь |
Нашим шпіонським відеркамерам вдалось зазняти нову колекцію одягу наступного сезону. ЇЇ старанно приховує від нас іменитий бренд (з метою уникнення реклами на цьому сайті не будем його називати). Нову колекцію одягу представиляв на гірськолижному курорті №1"Буковель" відомий спортсмен, майстер спорту з гірських лиж та плугатар, ім"я якого із зрозумілих причин теж не може бути назване. поява цього спортсмена в новій колекції викликала чималий резонанс серед бувалих гірськолижників. небувалої краси та зручності костюм порадував нас своїми властивостями, а неперевершена їзда цього лижника викликала радість і захоплення. http://photofile.com.ua/photo/jordik.../150406221.jpg
|
Не розумію Вашого сарказму... Всі колись були новачками-плугатарями, і дуже мало хто вперше ставав на лижі у спеціальному одязі...
От коли зрозуміє, що лижі - це його, тоді і прикупить відповідний одяг і спорядження. До речі, його плуг не може не радувати - значить, учиться гальмувати і керувати, а не літає на прямих куди лижі несуть. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
мораль сєй басні такова:люди ВИЇХАЛИ на схил абсолютно не готові: без елементарного поняття про те, чим будуть займатись. елементом підготовки є і більш-менш спортивний одяг, не обов"Язково лижний для початку. а вони ж навіть не знають, куди і за чим приїхали. зате лижу взули. от із такого теж виникають травми, ломи, охи, ахи, це не просто безвідповідально, це меганебезпечно! їх вчити треба і не тільки кататись, але й того, що таке спорт.панятно, що ніякого інструктора они не найняли. ситуація була плачевна, бо чоловіки були ще в гіршому стані, ніж жінки. пісі:той чувак не їхав, я його стоячим зазняла. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:58. |