Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

paganec 03.03.2009 21:58

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 19886)
Ставте машину на терссі біля 7 траси. І там дружину і запускайте, поки там не набридне, а потім вже можна і на якусь інакшу горку.

Так вонона в мене катається, я мав на увазі, що я повний 0. Але вона у якості подарунка витягла з мене обіцянку спробувати встати на лижи.
То краще порадь де мені починати і як????
Я скільки не звертався до форумчан поки тіки 1 пропозицію отримав допомогти:pardon:

paganec 03.03.2009 22:01

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 20006)
Витя ты ошибаешся. Дружина как раз может, и неплохо.

+1:D

griig 04.03.2009 10:31

Народ, Ужгород!

Есть 3-4 места на Бук 7, 8, и 9. Выезд утром 7. Возврат 9. Трансфер Ужг-Бук и обратно (+там поездки от проживания до лифтов) - 100 грн с носа. Проживаеие тоже что-то в этих пределах (плюс, минус). Все зависит от того, заполним эти 3-4 места или нет) *2 ночи. Компашка довольно большая. Пишите в личку - отвечу.

Albertowych 04.03.2009 14:17

Цитата:

Коментар від paganec (Коментар 20015)
Так вонона в мене катається, я мав на увазі, що я повний 0. :pardon:

Ну тоді для початку інструктора за 150 грн в годину. Або коли я змучаюсь, то підгрібай на першу я тебе по лісу поганяю :). Там де сваха плужила, зараз її навіть на 14 не затягнеш.

Инструктор 04.03.2009 16:48

В енто воскресенье буду катать на 8-ке. Кому интересно, увидите. Могу подсказать о проблемах, у вас в катании, и как их исправить. Но не более. (предлагали работать инструктором на Буке, ни, ни)

Инструктор 04.03.2009 19:31

Вопрос такой? Есть видео последнего моего катания. Стиль не мой. Но просто интересны мнения. А вот как запостить незнаю.:unknown:

Lone-person 04.03.2009 20:47

Видео выложить на сервис Ютуб
в разделе форума "Кашпировские создать тему согласно правил раздела и выложить ссылку
Почитать детальней можно здесь

jordik 05.03.2009 23:15

Нашим шпіонським відеркамерам вдалось зазняти нову колекцію одягу наступного сезону. ЇЇ старанно приховує від нас іменитий бренд (з метою уникнення реклами на цьому сайті не будем його називати). Нову колекцію одягу представиляв на гірськолижному курорті №1"Буковель" відомий спортсмен, майстер спорту з гірських лиж та плугатар, ім"я якого із зрозумілих причин теж не може бути назване. поява цього спортсмена в новій колекції викликала чималий резонанс серед бувалих гірськолижників. небувалої краси та зручності костюм порадував нас своїми властивостями, а неперевершена їзда цього лижника викликала радість і захоплення. http://photofile.com.ua/photo/jordik.../150406221.jpg

Karmen 06.03.2009 11:05

Не розумію Вашого сарказму... Всі колись були новачками-плугатарями, і дуже мало хто вперше ставав на лижі у спеціальному одязі...
От коли зрозуміє, що лижі - це його, тоді і прикупить відповідний одяг і спорядження. До речі, його плуг не може не радувати - значить, учиться гальмувати і керувати, а не літає на прямих куди лижі несуть.

Jolie 06.03.2009 11:43

Цитата:

Коментар від Karmen (Коментар 20401)
Не розумію Вашого сарказму... Всі колись були новачками-плугатарями, і дуже мало хто вперше ставав на лижі у спеціальному одязі...
От коли зрозуміє, що лижі - це його, тоді і прикупить відповідний одяг і спорядження. До речі, його плуг не може не радувати - значить, учиться гальмувати і керувати, а не літає на прямих куди лижі несуть.

Загалом правильна думка - не всі одразу здатні зрозуміти, чи цей вид відпочинку їм подобається і вони ним й надалі будуть займатися. Окрім того, у спортивному одязі, а тим паче лижному, теж треба розбиратися. Однак я так думаю, що це варіант приїджих людей - ті, хто випадково заїхали на Буковель типу на екскурсію по місцевості, от так і катаються ознайомчо. Мене так само дивували колись екскурсанти з Трускавця на Тростяні у Славському - жінки у довжелезних шубах піднімалися на кріселці і потім розгулювали з чаркою коньяку і сигаретою поміж забігайлівок із шашликами, і потім на тих же шубах котилися по снігу в низ; мужчини у дублянках як ведмеді на утюгах спускалися поміж сосен...

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 20362)
Нашим шпіонським відеркамерам вдалось зазняти нову колекцію одягу наступного сезону. ЇЇ старанно приховує від нас іменитий бренд (з метою уникнення реклами на цьому сайті не будем його називати). Нову колекцію одягу представиляв на гірськолижному курорті №1"Буковель" відомий спортсмен, майстер спорту з гірських лиж та плугатар, ім"я якого із зрозумілих причин теж не може бути назване.

Схоже на те, що всім відомий вираз із вірша нашого великого Кобзаря Т.Г. Шевченка "..Плугатарі з плугами йдуть..." набуває у сучасний умовах і у даному контексті цілком нового значення :ROFL:.

jordik 06.03.2009 12:46

Цитата:

Коментар від Karmen (Коментар 20401)

я вам більше скажу: то не сарказм, і навіть не сатира. :scared:мені плакати хотілось від ситуації , що була. :crazy:виїхала на 5 група тристів, очевидно зі сходу, або з іншого російськомовного краю. кілька жінок і чоловіків . поставали,веселі такі, бодярчкові, а лижі їдуть, треба падати! тоді вони один в одного і питають: а што здєсь дєлать?
мораль сєй басні такова:люди ВИЇХАЛИ на схил абсолютно не готові: без елементарного поняття про те, чим будуть займатись. елементом підготовки є і більш-менш спортивний одяг, не обов"Язково лижний для початку. а вони ж навіть не знають, куди і за чим приїхали. зате лижу взули. от із такого теж виникають травми, ломи, охи, ахи, це не просто безвідповідально, це меганебезпечно! їх вчити треба і не тільки кататись, але й того, що таке спорт.панятно, що ніякого інструктора они не найняли. ситуація була плачевна, бо чоловіки були ще в гіршому стані, ніж жінки. пісі:той чувак не їхав, я його стоячим зазняла.

Karmen 06.03.2009 12:58

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 20419)
я вам більше скажу: то не сарказм, і навіть не сатира. :scared:мені плакати хотілось від ситуації , що була. :crazy:виїхала на 5 група тристів, очевидно зі сходу, або з іншого російськомовного краю. кілька жінок і чоловіків . поставали,веселі такі, бодярчкові, а лижі їдуть, треба падати! тоді вони один в одного і питають: а што здєсь дєлать?
мораль сєй басні такова:люди ВИЇХАЛИ на схил абсолютно не готові: без елементарного поняття про те, чим будуть займатись. елементом підготовки є і більш-менш спортивний одяг, не обов"Язково лижний для початку. а вони ж навіть не знають, куди і за чим приїхали. зате лижу взули. от із такого теж виникають травми, ломи, охи, ахи, це не просто безвідповідально, це меганебезпечно! їх вчити треба і не тільки кататись, але й того, що таке спорт.панятно, що ніякого інструктора они не найняли. ситуація була плачевна, бо чоловіки були ще в гіршому стані, ніж жінки. пісі:той чувак не їхав, я його стоячим зазняла.

На фото і в коментарі до нього специфічних обставин появи того лижника на схилі видно не було :wink: Тепер повністю згідна :agree: :friends:

Keks 07.03.2009 13:31

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 20362)
Нашим шпіонським відеркамерам вдалось зазняти нову колекцію одягу наступного сезону. ЇЇ старанно приховує від нас іменитий бренд (з метою уникнення реклами на цьому сайті не будем його називати). Нову колекцію одягу представиляв на гірськолижному курорті №1"Буковель" відомий спортсмен, майстер спорту з гірських лиж та плугатар, ім"я якого із зрозумілих причин теж не може бути назване. поява цього спортсмена в новій колекції викликала чималий резонанс серед бувалих гірськолижників. небувалої краси та зручності костюм порадував нас своїми властивостями, а неперевершена їзда цього лижника викликала радість і захоплення. http://photofile.com.ua/photo/jordik.../150406221.jpg

Не надо смеяться над людьми, в какой нибудь молдавской деревни это считается хорошим тоном, кожанное пальто только у состаятельных людей. А вот про ваш лыжный костюм сказали, что за неведанная зверюшка. У вас на штанине сбоку три полоски есть?

jordik 07.03.2009 13:56

Цитата:

Коментар від Keks (Коментар 20544)
А вот про ваш лыжный костюм сказали, что за неведанная зверюшка. У вас на штанине сбоку три полоски есть?

в мене штани однотонні, без полосок і витребеньок.:secret: і взагалі, я вас не знаю, ви мене теж ні разу не бачили, звідки вам знати, який у мене лижний костюм? певне, спутали з кимсь, краще почитай 1 пост вище.

Keks 07.03.2009 14:34

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 20547)
в мене штани однотонні, без полосок і витребеньок.:secret: і взагалі, я вас не знаю, ви мене теж ні разу не бачили, звідки вам знати, який у мене лижний костюм? певне, спутали з кимсь, краще почитай 1 пост вище.

Я имею ввиду штаны фирмы Adidas, производство Китай и купленные на 7 км. А если у вас штаны не оттуда, то по деревенским меркам штаны у вас "левые".

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:58.