bigmir)net TOP 100
Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Архив > Другие архивы > Колыба 2009
Другие архивы дела давно минувших дней

Примітки

Параметри теми Пошук у темі
Старий 03.03.2009, 21:58   #271 (посилання)
Давно на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: Roosignol 4 cross Rossignol Radical 8GS cascade tpx
Цитата:
Коментар від Albertowych Переглянути коментар
Ставте машину на терссі біля 7 траси. І там дружину і запускайте, поки там не набридне, а потім вже можна і на якусь інакшу горку.
Так вонона в мене катається, я мав на увазі, що я повний 0. Але вона у якості подарунка витягла з мене обіцянку спробувати встати на лижи.
То краще порадь де мені починати і як????
Я скільки не звертався до форумчан поки тіки 1 пропозицію отримав допомогти
  Share with Facebook
Старий 03.03.2009, 22:01   #272 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: Roosignol 4 cross Rossignol Radical 8GS cascade tpx
Цитата:
Коментар від A888 Переглянути коментар
Витя ты ошибаешся. Дружина как раз может, и неплохо.
+1
  Share with Facebook
Старий 04.03.2009, 10:31   #273 (посилання)
...

Снаряга: AK JJ
Народ, Ужгород!

Есть 3-4 места на Бук 7, 8, и 9. Выезд утром 7. Возврат 9. Трансфер Ужг-Бук и обратно (+там поездки от проживания до лифтов) - 100 грн с носа. Проживаеие тоже что-то в этих пределах (плюс, минус). Все зависит от того, заполним эти 3-4 места или нет) *2 ночи. Компашка довольно большая. Пишите в личку - отвечу.
  Share with Facebook
Старий 04.03.2009, 14:17   #274 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: ......
Цитата:
Коментар від paganec Переглянути коментар
Так вонона в мене катається, я мав на увазі, що я повний 0.
Ну тоді для початку інструктора за 150 грн в годину. Або коли я змучаюсь, то підгрібай на першу я тебе по лісу поганяю . Там де сваха плужила, зараз її навіть на 14 не затягнеш.
  Share with Facebook
Старий 04.03.2009, 16:48   #275 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Разная, но хорошая.
В енто воскресенье буду катать на 8-ке. Кому интересно, увидите. Могу подсказать о проблемах, у вас в катании, и как их исправить. Но не более. (предлагали работать инструктором на Буке, ни, ни)
  Share with Facebook
Старий 04.03.2009, 19:31   #276 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Разная, но хорошая.
Вопрос такой? Есть видео последнего моего катания. Стиль не мой. Но просто интересны мнения. А вот как запостить незнаю.
  Share with Facebook
Старий 04.03.2009, 20:47   #277 (посилання)
Добрый админ

Снаряга: Elan MO2.2 Blizzard Carvelino R
Видео выложить на сервис Ютуб
в разделе форума "Кашпировские создать тему согласно правил раздела и выложить ссылку
Почитать детальней можно здесь
  Share with Facebook
Старий 05.03.2009, 23:15   #278 (посилання)
Я не мальчик!!!

Снаряга: Elan Mag Spice
Нашим шпіонським відеркамерам вдалось зазняти нову колекцію одягу наступного сезону. ЇЇ старанно приховує від нас іменитий бренд (з метою уникнення реклами на цьому сайті не будем його називати). Нову колекцію одягу представиляв на гірськолижному курорті №1"Буковель" відомий спортсмен, майстер спорту з гірських лиж та плугатар, ім"я якого із зрозумілих причин теж не може бути назване. поява цього спортсмена в новій колекції викликала чималий резонанс серед бувалих гірськолижників. небувалої краси та зручності костюм порадував нас своїми властивостями, а неперевершена їзда цього лижника викликала радість і захоплення.
  Share with Facebook
+ Keks
Старий 06.03.2009, 11:05   #279 (посилання)
Рабів до раю не пускають

Снаряга: Explosiv allrounder (lady)
Не розумію Вашого сарказму... Всі колись були новачками-плугатарями, і дуже мало хто вперше ставав на лижі у спеціальному одязі...
От коли зрозуміє, що лижі - це його, тоді і прикупить відповідний одяг і спорядження. До речі, його плуг не може не радувати - значить, учиться гальмувати і керувати, а не літає на прямих куди лижі несуть.
  Share with Facebook
Старий 06.03.2009, 11:43   #280 (посилання)
Координатор Форума

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від Karmen Переглянути коментар
Не розумію Вашого сарказму... Всі колись були новачками-плугатарями, і дуже мало хто вперше ставав на лижі у спеціальному одязі...
От коли зрозуміє, що лижі - це його, тоді і прикупить відповідний одяг і спорядження. До речі, його плуг не може не радувати - значить, учиться гальмувати і керувати, а не літає на прямих куди лижі несуть.
Загалом правильна думка - не всі одразу здатні зрозуміти, чи цей вид відпочинку їм подобається і вони ним й надалі будуть займатися. Окрім того, у спортивному одязі, а тим паче лижному, теж треба розбиратися. Однак я так думаю, що це варіант приїджих людей - ті, хто випадково заїхали на Буковель типу на екскурсію по місцевості, от так і катаються ознайомчо. Мене так само дивували колись екскурсанти з Трускавця на Тростяні у Славському - жінки у довжелезних шубах піднімалися на кріселці і потім розгулювали з чаркою коньяку і сигаретою поміж забігайлівок із шашликами, і потім на тих же шубах котилися по снігу в низ; мужчини у дублянках як ведмеді на утюгах спускалися поміж сосен...

Цитата:
Коментар від jordik Переглянути коментар
Нашим шпіонським відеркамерам вдалось зазняти нову колекцію одягу наступного сезону. ЇЇ старанно приховує від нас іменитий бренд (з метою уникнення реклами на цьому сайті не будем його називати). Нову колекцію одягу представиляв на гірськолижному курорті №1"Буковель" відомий спортсмен, майстер спорту з гірських лиж та плугатар, ім"я якого із зрозумілих причин теж не може бути назване.
Схоже на те, що всім відомий вираз із вірша нашого великого Кобзаря Т.Г. Шевченка "..Плугатарі з плугами йдуть..." набуває у сучасний умовах і у даному контексті цілком нового значення .
  Share with Facebook
+ Keks
  Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)

Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Events: Elbrus Summer Camp 2009 waterboy Events: made in Ukraine 11 07.10.2009 23:49
OutDoor Show 2009 Sheridan Наши Новости 0 19.07.2009 16:00
Женские горные лыжи 2009 Sheridan Горные лыжи Elan 08/09 24 07.05.2009 14:15
Alushta CUP 2009 Sheridan МТБ территория 2 18.04.2009 00:21
ISPO 2009 Awards Sheridan Наша жизнь вне Форума 3 28.01.2009 12:43

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00377130 (73%)11 (27%)2 (2%)
Yesterday017820352 (67%)24 (31%)2 (3%)
Month135224678541528 (68%)634 (28%)92 (4%)