Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Albertowych 02.02.2009 22:08

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16653)
мне каца проблемы в цвете его костюма зеленого,вот если бы добавели черного,ну как на наших мониторах ;-),то значительно лучше поехал бы в этом сезоне:aha:

Ясно в суперечці перемагає :friends: NO :beer: .
ти бачив що на фото зустрічі в тебе боти різного кольору, правий червоний а лівий оранжевий?
це через те ти їх хочеш позбутися?

igrus 02.02.2009 22:14

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 16655)
Ясно в суперечці перемагає :friends: NO :beer: .
ти бачив що на фото зустрічі в тебе боти різного кольору, правий червоний а лівий оранжевий?
це через те ти їх хочеш позбутися?

:shock::shock::shock: мы чьи боты обмывали??? и шо у тебя было во фляге...???:D

Neon 02.02.2009 22:14

на тій же фоті тільки одна людина виділяється з загальної групи своєю безшоломною(слово просто ппц) головою .... тре виправляти !!!!

Albertowych 02.02.2009 22:19

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 16659)
на тій же фоті тільки одна людина виділяється з загальної групи своєю безшоломною(слово просто ппц) головою .... тре виправляти !!!!

Переміряв всі шоломи у Львові :oops: нема мого розміру, а потім і боти змусили мене викласти тєнішку, ну нема поки що бабла на шолом і маску. То що більш не кататись. :acute:

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16658)
:shock::shock::shock: мы чьи боты обмывали??? и шо у тебя было во фляге...???:D

Конінка у флязі, а якже. Але ти ж бачив як мої боти кольору не змінили після того як конінку на них налив, а твій правий від сорому почервонів :D видно ти його не обмивав

Neon 02.02.2009 22:21

там десь фанкарвер писав шо в австрії за то шо без шолома катаєшся штраф 200євриків беруть.... от в нас би так зробили )))

Albertowych 02.02.2009 22:28

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 16665)
там десь фанкарвер писав шо в австрії за то шо без шолома катаєшся штраф 200євриків беруть.... от в нас би так зробили )))

не сип мені сіль на рану :)

igrus 02.02.2009 22:35

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 16668)
не сип мені сіль на рану :)

НЕ СЫПЬ МНЕ СНЕГ НА ЧЕРЕП :D:D:D

Albertowych 02.02.2009 22:42

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16669)
НЕ СЫПЬ МНЕ СНЕГ НА ЧЕРЕП :D:D:D

вам всьо шуткі шутіть, мені кататись обережно.

Ігор ти ж жеж дивився з крісла ЯК я їхав для себе, не для фотки і не для випєндрьожа. Що це було небезпечно?

igrus 02.02.2009 23:07

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 16671)
вам всьо шуткі шутіть, мені кататись обережно.

Ігор ти ж жеж дивився з крісла ЯК я їхав для себе, не для фотки і не для випєндрьожа. Що це було небезпечно?

шутки-шуткам а мне хватило один раз гепнутся на 8а возле леса примерно на 80км\ч после отрыва задника крепа(сам умничал когда устанавливал) собирали по винтикам и болтикам по склону 30-40метров.тормознул возле смереки в метрах 5,а шел шючкой,палец выбил.
как кажется многие после первого хорошего падения прикупают;-)
да и как-то в шлеме на психику не давит,пробовал на драге(безлыдно тепло солнце) переезжал вл-100 и провод натянут был,аж упал от неожиданности. на лбу синяк с карандаш,а шлем в машине в 100 метрах:fool:

A888 02.02.2009 23:17

Меня в прошлом году шлем тоже спас. Причём очень серьёзно. Удар был правой височной областью об лёд без страховки. Звук до сих пор помню. На первой, на верхнем узком крутячке с кантов сорвался.

Albertowych 02.02.2009 23:18

Чи я десь казав, що без шолома каталка єсть гуд??? Нігде такого не було. Шолом є необхідністю, але наразі у звязку з кризою нєтуті на нього грошиків, а ті шоломи які мого розміру на заказ можуть привезти, вааще бєшеного бабла коштують.
Так само розумію, що лікування після порядного зіткнення-падіння може обійтися значно дорожче вартості самого крутого шлемака АЛЕ - модне слово криза пояснює майже все. Принаймні в мене.

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 16676)
Меня в прошлом году шлем тоже спас. Причём очень серьёзно. Удар был правой височной областью об лёд без страховки. Звук до сих пор помню. На первой, на верхнем узком крутячке с кантов сорвался.

Коли я перед тобою гепнувся і ребро трісло, то також балдою бнтончик потовк.
Люди катайтесь в шоломах.

Neon 02.02.2009 23:19

ну дехто встигає до першого мега падіння купити :)))

vik 02.02.2009 23:26

не, Альбертович, не жадничай! Голова дороже. Я тут на посадке стоял, а товарисч, который подавал бугеля, зеванул. Короче бугель соскальзывает, и торцом прям мне в торчину. Примерно в р-не виска. Аж присел от удара. А был бы без шлема? Прийдет к тебе ДядькаСтас и скажет все что думает:No:

A888 02.02.2009 23:43

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 16679)
не, Альбертович, не жадничай! Голова дороже. Я тут на посадке стоял, а товарисч, который подавал бугеля, зеванул. Короче бугель соскальзывает, и торцом прям мне в торчину. Примерно в р-не виска. Аж присел от удара. А был бы без шлема? Пийдет к тебе ДядькаСтас и скажет все что думает:No:

Надо было первей бот покупать. Или уже требовать в "довесок"
Будешь после кризиса брать себе новую машину. Возьмёшь в первую очередь с лишней подушкой безопасн. или с литыми дисками?

A888 02.02.2009 23:48

Оппа Ден обьявился. Три дня уже не видел.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:59.