![]() |
Цитата:
ти бачив що на фото зустрічі в тебе боти різного кольору, правий червоний а лівий оранжевий? це через те ти їх хочеш позбутися? |
Цитата:
|
на тій же фоті тільки одна людина виділяється з загальної групи своєю безшоломною(слово просто ппц) головою .... тре виправляти !!!!
|
Цитата:
Цитата:
|
там десь фанкарвер писав шо в австрії за то шо без шолома катаєшся штраф 200євриків беруть.... от в нас би так зробили )))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ігор ти ж жеж дивився з крісла ЯК я їхав для себе, не для фотки і не для випєндрьожа. Що це було небезпечно? |
Цитата:
как кажется многие после первого хорошего падения прикупают;-) да и как-то в шлеме на психику не давит,пробовал на драге(безлыдно тепло солнце) переезжал вл-100 и провод натянут был,аж упал от неожиданности. на лбу синяк с карандаш,а шлем в машине в 100 метрах:fool: |
Меня в прошлом году шлем тоже спас. Причём очень серьёзно. Удар был правой височной областью об лёд без страховки. Звук до сих пор помню. На первой, на верхнем узком крутячке с кантов сорвался.
|
Чи я десь казав, що без шолома каталка єсть гуд??? Нігде такого не було. Шолом є необхідністю, але наразі у звязку з кризою нєтуті на нього грошиків, а ті шоломи які мого розміру на заказ можуть привезти, вааще бєшеного бабла коштують.
Так само розумію, що лікування після порядного зіткнення-падіння може обійтися значно дорожче вартості самого крутого шлемака АЛЕ - модне слово криза пояснює майже все. Принаймні в мене. Цитата:
Люди катайтесь в шоломах. |
ну дехто встигає до першого мега падіння купити :)))
|
не, Альбертович, не жадничай! Голова дороже. Я тут на посадке стоял, а товарисч, который подавал бугеля, зеванул. Короче бугель соскальзывает, и торцом прям мне в торчину. Примерно в р-не виска. Аж присел от удара. А был бы без шлема? Прийдет к тебе ДядькаСтас и скажет все что думает:No:
|
Цитата:
Будешь после кризиса брать себе новую машину. Возьмёшь в первую очередь с лишней подушкой безопасн. или с литыми дисками? |
Оппа Ден обьявился. Три дня уже не видел.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:59. |