Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Neon 02.02.2009 20:04

люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку :)
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде :) канти, канти ось де сила :)

Didyk Y 02.02.2009 20:19

А вот Бодя не знает про ваш спор насчет передней и задней. И тем не менее, как мне кажется, он целиком на стороне Альбертовича:)
Он этого не говорил в прямом эфире, но постоянно пытается ускоряться загружая задник лыжи. Во всяком случае так видится по ящику. Я думаю Бодя тянет на заочного третейского судью в этом споре:)

igrus 02.02.2009 20:23

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 16627)
люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку :)
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде :) канти, канти ось де сила :)

и это говорит K2 Public Enemy 07/08...??? :mosking:
по-моему там вообще канты не нужны:D:D:D

Albertowych 02.02.2009 20:23

Бодя не вивчав кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі і вплив переміщення центу ваги статичного тіла, яке рухаєтся по задані траєкторії з допомогою кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі.
Якби він знав ....... :D
він би постарався прискорюватись шляхом загрузки носків. :wink:
Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 16627)

Колиба АДНАКА.
Але канти також площу мають. :secret:

Neon 02.02.2009 20:36

2igrus: хахаха... мої попередні лижі Fischer s-move 9.9 2005 а там кант потрібен...

2Albertowych: скіки там того канту пару міліметрів...

Albertowych 02.02.2009 20:42

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 16633)
2igrus: хахаха... мої попередні лижі Fischer s-move 9.9 2005 а там кант потрібен...

2Albertowych: скіки там того канту пару міліметрів...

Помнож на довжину лижі і добав ще троха скользняку, враховуючи швидкість таки зроблять ті пару міліметрів свою справу по сповільненню руху, просто в одному випадку сильніше в інашому слабіше.
ПС А ще й кривизна!!!!

Albertowych 02.02.2009 20:54

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16621)
как раз по теме ............для перехода в среднюю(правильную для полета)стойку и явное выпрямление рук(с !!!палками!!! очень помогают в данной ситуации!!!)........

Ти хіба не бачив прижків з трампліна?:shock:
без палок гіперпередня стойка в польоті!!!!
Тут скорш за все йому підбило праву лижу і він замість того щоб валитися вперед, праву руку З ПАЛКОЮ завів назад, що добавило дисбаланс в півновагу, цого потягнуло назад і тут вже зпрацював інстинкт, який перевів дві руки взад, що і зпричинило падіння на спину.
Добре що все обійшлось.

vik 02.02.2009 21:17

на лыжах такой подборки не нашел, но тут тож без палок specially for Аlbertovych /шутка/

YouTube - Опасный сноуборд

igrus 02.02.2009 21:18

Цитата:

Коментар від Didyk Y (Коментар 16628)
А вот Бодя не знает про ваш спор насчет передней и задней. И тем не менее, как мне кажется, он целиком на стороне Альбертовича:)
Он этого не говорил в прямом эфире, но постоянно пытается ускоряться загружая задник лыжи. Во всяком случае так видится по ящику. Я думаю Бодя тянет на заочного третейского судью в этом споре:)

мне нравиться Боди Миллер,он действительно не такой как все.
он реально умеет безопасно не сопротивлятся скорости,как будто на него не действует сила притяжения и спецом для него хед усиливал(кажется где-то слыхал) задники слаломок

Albertowych 02.02.2009 21:30

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16640)
мне нравиться Боди Миллер,он действительно не такой как все.
он реально умеет безопасно не сопротивлятся скорости,как будто на него не действует сила притяжения и спецом для него хед усиливал(кажется где-то слыхал) задники слаломок

Ти не зїзжай з теми :friends:, кажи береш Бодю за суддю трітєского, чи в нього задники підсилювали щоб він безопасно міг тормозити? :D

Albertowych 02.02.2009 21:32

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 16639)
на лыжах такой подборки не нашел, но тут тож без палок specially for Аlbertovych /шутка/
YouTube - Опасный сноуборд[/url]

а я вже хотів на сноуборд переходити. :cry: дякую ти мене намовив лишаюсь лижником :dance4:

igrus 02.02.2009 21:41

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 16635)
...
Тут скорш за все йому підбило праву лижу і він замість того щоб валитися вперед, праву руку З ПАЛКОЮ завів назад, що добавило дисбаланс в півновагу, цого потягнуло назад і тут вже зпрацював інстинкт, який перевів дві руки взад, що і зпричинило падіння на спину.

ключевой стала 16 и 30 секунды :evil:

igrus 02.02.2009 21:46

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 16644)
Ти не зїзжай з теми :friends:, кажи береш Бодю за суддю трітєского, чи в нього задники підсилювали щоб він безопасно міг тормозити? :D

Бодя не умеет тормозить,ему тормоз не нужен:punish: :-)))

Albertowych 02.02.2009 21:49

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16647)
ключевой стала 16 и 30 секунды :evil:

Пральна момент відриву, далі вже боротьба за ..... з ...
Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 16649)
Бодя не умеет тормозить,ему тормоз не нужен:punish: :-)))

А для чого ж тоді задніки підсилювали, напевно він їх часто ломав В РОЗГОНІ!!! :acute:

igrus 02.02.2009 22:00

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 16650)

А для чого ж тоді задніки підсилювали, напевно він їх часто ломав В РОЗГОНІ!!! :acute:

мне каца проблемы в цвете его костюма зеленого,вот если бы добавели черного,ну как на наших мониторах ;-),то значительно лучше поехал бы в этом сезоне:aha:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:55.