![]() |
люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку :)
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде :) канти, канти ось де сила :) |
А вот Бодя не знает про ваш спор насчет передней и задней. И тем не менее, как мне кажется, он целиком на стороне Альбертовича:)
Он этого не говорил в прямом эфире, но постоянно пытается ускоряться загружая задник лыжи. Во всяком случае так видится по ящику. Я думаю Бодя тянет на заочного третейского судью в этом споре:) |
Цитата:
по-моему там вообще канты не нужны:D:D:D |
Бодя не вивчав кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі і вплив переміщення центу ваги статичного тіла, яке рухаєтся по задані траєкторії з допомогою кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі.
Якби він знав ....... :D він би постарався прискорюватись шляхом загрузки носків. :wink: Цитата:
Але канти також площу мають. :secret: |
2igrus: хахаха... мої попередні лижі Fischer s-move 9.9 2005 а там кант потрібен...
2Albertowych: скіки там того канту пару міліметрів... |
Цитата:
ПС А ще й кривизна!!!! |
Цитата:
без палок гіперпередня стойка в польоті!!!! Тут скорш за все йому підбило праву лижу і він замість того щоб валитися вперед, праву руку З ПАЛКОЮ завів назад, що добавило дисбаланс в півновагу, цого потягнуло назад і тут вже зпрацював інстинкт, який перевів дві руки взад, що і зпричинило падіння на спину. Добре що все обійшлось. |
на лыжах такой подборки не нашел, но тут тож без палок specially for Аlbertovych /шутка/
YouTube - Опасный сноуборд |
Цитата:
он реально умеет безопасно не сопротивлятся скорости,как будто на него не действует сила притяжения и спецом для него хед усиливал(кажется где-то слыхал) задники слаломок |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата: