Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
29.01.2009, 18:08
|
#101 (посилання)
|
Лыжница
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl Attiva S5 Titanium 06/07
Specialized Myka HT 2010
|
Главное, что примерки прошли не зря и самый удачный бот подобран :wink:
С чем и поздравляю! 
|
|
|
02.02.2009, 16:55
|
#102 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від igrus
я знаю почему ты не любишь чайник штрассе-там надо палками толкатся,которых у тебя нет  .
а надо карвить учится и на пологом без палок при помощи ног и маневрированием центром тяжести массы тела.
и еще пугает такая фраза на подъемнике 5.:
!!!"поедем на черную 5,а то на чайник штрассе надо палками толкатся"!!! 
|
Ігорку зауваж це сказав не я, я конковим кроком де завгодно, якщо ноги не болять, як болять то я тих 6.5 кг в руках донесу.
до речі чи допомогли йому палки?
|
|
|
02.02.2009, 17:55
|
#103 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Ігорку зауваж це сказав не я, я конковим кроком де завгодно, якщо ноги не болять, як болять то я тих 6.5 кг в руках донесу.
до речі чи допомогли йому палки?
|
Витя. Мне кажется, про палки, к этому страшному видео-не по теме. 
|
|
|
02.02.2009, 19:20
|
#104 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від A888
Витя. Мне кажется, про палки, к этому страшному видео-не по теме. 
|
как раз по теме моего спора с Альбертовичем по поводу задней и передней стойки.мое утверждение,что задняя стойка тормозит лыжника,передняя ускоряет.
на видео видим, что явная ошибка в завале в заднюю стойку!
скорей всего одна половина мозга испугалась большой скорости перед отрывом при прыжке.
следствие-перенос ц.т. назад для торможения задниками.
видим даже попытку торможения левым задником(опорой) для перехода в среднюю(правильную для полета)стойку и явное выпрямление рук(с !!!палками!!! очень помогают в данной ситуации!!!) для переноса ц.т.м.т. в равновесную (среднюю)стойку.
но это делало правое полушарие мозга,когда левое справлялось с полетом правильным положением правой ноги.произошел дисбаласт и неконтроль полета :-(
то: Альбертович
пример2
как на санках тормозить? надо задирать нос санок,тормозит зад.
тоже и на лыжах 
|
|
|
02.02.2009, 19:33
|
#105 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від igrus
....
то: Альбертович
пример2
как на санках тормозить? надо задирать нос санок,тормозит зад.
тоже и на лыжах 
|
Ну про полушарія я скажу окремо коли вивчу це неприємне прихемлення, а про санки!!!!!
Так точно, задираємо ніс догори, але ТАК щоб зменьшити площу тертя об сніг, і тільки задники вгризались в сніг чи лід, одночасно допомагаємо (впираємось) на ноги. Тут вже відбуваются ЗОВСІМ інакші процесси. Якщо по аналогіїї з лижами, тоді дві палки межи ноги, і сісти на них це буде реальний тормоз.
Навіть в тій, дуже корисній вправі, що ти мені показав на схилі, перенос Ц.В. доказує мою правоту. Згадай, перенос ЦВ вперед і ти їдеш назад, перенос ЦВ назад і ти їдеш вперед. Висновок: перенос ЦВ збільшує опір в напрямку (по вектору) перносу. :wink:
|
|
|
02.02.2009, 20:04
|
#106 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку 
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде  канти, канти ось де сила 
|
|
|
02.02.2009, 20:19
|
#107 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Blizard fr20 2002
|
А вот Бодя не знает про ваш спор насчет передней и задней. И тем не менее, как мне кажется, он целиком на стороне Альбертовича
Он этого не говорил в прямом эфире, но постоянно пытается ускоряться загружая задник лыжи. Во всяком случае так видится по ящику. Я думаю Бодя тянет на заочного третейского судью в этом споре 
|
|
|
02.02.2009, 20:23
|
#108 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Neon
люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку 
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде  канти, канти ось де сила 
|
и это говорит K2 Public Enemy 07/08...??? 
по-моему там вообще канты не нужны   
|
|
|
02.02.2009, 20:23
|
#109 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Бодя не вивчав кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі і вплив переміщення центу ваги статичного тіла, яке рухаєтся по задані траєкторії з допомогою кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі.
Якби він знав ....... 
він би постарався прискорюватись шляхом загрузки носків. :wink:
Цитата:
Коментар від Neon
|
Колиба АДНАКА.
Але канти також площу мають. 
|
|
|
02.02.2009, 20:36
|
#110 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
2igrus: хахаха... мої попередні лижі Fischer s-move 9.9 2005 а там кант потрібен...
2Albertowych: скіки там того канту пару міліметрів...
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 24 | 33 | 21 (70%) | 8 (27%) | 1 (3%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 48 | 62 | 33 (69%) | 13 (27%) | 2 (4%) |
---|
Month | 1 | 35 | 2118 | 7512 | 1452 (68%) | 590 (28%) | 86 (4%) |
---|
|
|
|