bigmir)net TOP 100
Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Архив > Другие архивы > Колыба 2009
Другие архивы дела давно минувших дней

Примітки

Параметри теми Пошук у темі
Старий 29.01.2009, 18:08   #101 (посилання)
Лыжница

Зараз: поза форумом

Снаряга: Völkl Attiva S5 Titanium 06/07 Specialized Myka HT 2010
Главное, что примерки прошли не зря и самый удачный бот подобран :wink:
С чем и поздравляю!
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 16:55   #102 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: ......
Цитата:
Коментар від igrus Переглянути коментар
я знаю почему ты не любишь чайник штрассе-там надо палками толкатся,которых у тебя нет.
а надо карвить учится и на пологом без палок при помощи ног и маневрированием центром тяжести массы тела.
и еще пугает такая фраза на подъемнике 5.:
!!!"поедем на черную 5,а то на чайник штрассе надо палками толкатся"!!!
Ігорку зауваж це сказав не я, я конковим кроком де завгодно, якщо ноги не болять, як болять то я тих 6.5 кг в руках донесу.
до речі чи допомогли йому палки?
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 17:55   #103 (посилання)
Одесса-мама

Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
Цитата:
Коментар від Albertowych Переглянути коментар
Ігорку зауваж це сказав не я, я конковим кроком де завгодно, якщо ноги не болять, як болять то я тих 6.5 кг в руках донесу.
до речі чи допомогли йому палки?
Витя. Мне кажется, про палки, к этому страшному видео-не по теме.
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 19:20   #104 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від A888 Переглянути коментар
Витя. Мне кажется, про палки, к этому страшному видео-не по теме.
как раз по теме моего спора с Альбертовичем по поводу задней и передней стойки.мое утверждение,что задняя стойка тормозит лыжника,передняя ускоряет.
на видео видим, что явная ошибка в завале в заднюю стойку!
скорей всего одна половина мозга испугалась большой скорости перед отрывом при прыжке.
следствие-перенос ц.т. назад для торможения задниками.
видим даже попытку торможения левым задником(опорой) для перехода в среднюю(правильную для полета)стойку и явное выпрямление рук(с !!!палками!!! очень помогают в данной ситуации!!!) для переноса ц.т.м.т. в равновесную (среднюю)стойку.
но это делало правое полушарие мозга,когда левое справлялось с полетом правильным положением правой ноги.произошел дисбаласт и неконтроль полета :-(
то: Альбертович
пример2
как на санках тормозить? надо задирать нос санок,тормозит зад.
тоже и на лыжах
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 19:33   #105 (посилання)
Всегда на форуме

Цитата:
Коментар від igrus Переглянути коментар
....
то: Альбертович
пример2
как на санках тормозить? надо задирать нос санок,тормозит зад.
тоже и на лыжах
Ну про полушарія я скажу окремо коли вивчу це неприємне прихемлення, а про санки!!!!!

Так точно, задираємо ніс догори, але ТАК щоб зменьшити площу тертя об сніг, і тільки задники вгризались в сніг чи лід, одночасно допомагаємо (впираємось) на ноги. Тут вже відбуваются ЗОВСІМ інакші процесси. Якщо по аналогіїї з лижами, тоді дві палки межи ноги, і сісти на них це буде реальний тормоз.
Навіть в тій, дуже корисній вправі, що ти мені показав на схилі, перенос Ц.В. доказує мою правоту. Згадай, перенос ЦВ вперед і ти їдеш назад, перенос ЦВ назад і ти їдеш вперед. Висновок: перенос ЦВ збільшує опір в напрямку (по вектору) перносу. :wink:
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 20:04   #106 (посилання)
Паблик Энеми

Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде канти, канти ось де сила
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 20:19   #107 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Blizard fr20 2002
А вот Бодя не знает про ваш спор насчет передней и задней. И тем не менее, как мне кажется, он целиком на стороне Альбертовича
Он этого не говорил в прямом эфире, но постоянно пытается ускоряться загружая задник лыжи. Во всяком случае так видится по ящику. Я думаю Бодя тянет на заочного третейского судью в этом споре
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 20:23   #108 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Neon Переглянути коментар
люди вам німа чим зайнятись ?!?!? я собі уявляю шоб було якби я ше й Альбертовича зустрів... бо ігрус мені пару підйомів "втирав" про цю суперечку
в розмові з Ігрусом почув таку фразу "передня стойка... ляляля... більша поща лижі що контактує з снігом... ляляля... більше тертя.... ляляля" ---- висновок---- неєфіг на "плоских" лижах їздити і третя небуде канти, канти ось де сила
и это говорит K2 Public Enemy 07/08...???
по-моему там вообще канты не нужны
  Share with Facebook
+ A888
Старий 02.02.2009, 20:23   #109 (посилання)
Всегда на форуме

Бодя не вивчав кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі і вплив переміщення центу ваги статичного тіла, яке рухаєтся по задані траєкторії з допомогою кінематікурухуплоскопоставленоїкарвінговїлижі.
Якби він знав .......
він би постарався прискорюватись шляхом загрузки носків. :wink:
Цитата:
Коментар від Neon Переглянути коментар
Колиба АДНАКА.
Але канти також площу мають.
  Share with Facebook
Старий 02.02.2009, 20:36   #110 (посилання)
Паблик Энеми

Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
2igrus: хахаха... мої попередні лижі Fischer s-move 9.9 2005 а там кант потрібен...

2Albertowych: скіки там того канту пару міліметрів...
  Share with Facebook
  Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Events: Elbrus Summer Camp 2009 waterboy Events: made in Ukraine 11 07.10.2009 23:49
OutDoor Show 2009 Sheridan Наши Новости 0 19.07.2009 16:00
Женские горные лыжи 2009 Sheridan Горные лыжи Elan 08/09 24 07.05.2009 14:15
Alushta CUP 2009 Sheridan МТБ территория 2 18.04.2009 00:21
ISPO 2009 Awards Sheridan Наша жизнь вне Форума 3 28.01.2009 12:43

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00243321 (70%)8 (27%)1 (3%)
Yesterday00486233 (69%)13 (27%)2 (4%)
Month135211875121452 (68%)590 (28%)86 (4%)