Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
04.02.2010, 17:20
|
#271 (посилання)
|
Координатор Форума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від SMR
Сижу на форуме с месяц (- 12 дней - каталка), читаю темы, нахваливаю друзьм, киндерам в пример ставлю "как надо"... и вдруг захожу в "Колыбу"... и потихоньку прозреваю.
Подпись: непонятый и в смерть заминусованный.
|
А чого прозрівати? У нашій "Колибі", до речі, теж є багато корисних постів, які були викликані, здавалось би, звичайною балачкою; на основі багатьох тез, висловлених тут, були створені цікаві теми. "Колиба" була створена для балачок на форумі, но то вона і "Колиба"  . Хамства і грубощів у нас немає, самовихваляння теж, суперечки якщо і є, то тільки по суті та з адекватними аргументами.
Найважливішим, як на мене, є той факт, що у нас ніхто не гониться за баллами у кармі, статусами та іншими визначальними характеристиками; зокрема, це і тому, що більшість людей, яка тут тусується, давно добре знайомі один з одним і більшість прекрасно знає і розуміє, хто на що здатний  . Мені особисто дуже приємно, що я знаю велику кількість людей на цьому форумі, отримую задоволення від спілкування з ними, користь від їхніх порад, підказок у плані техніки катання і т.п.
І ще один важливий момент: ми не любимо мінусувати пости без очевидних причин, пов"язаних із порушенням наших негласних правил; тому так рідко у нас трапляються пости із мінусами.
Більше позитиву і все буде гаразд!
|
|
|
04.02.2010, 17:28
|
#272 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
SMR, у нас тут все равны, избранных нету. Хотя нет...есть вобще-то...пользователь 10 плюсов очень гордый, ни с кем не хочет дружить=)
Добавлено через 1 минуту
а в чат тогда лучше вообще не ходите, там даже материться можно...жесть! =))
|
|
|
04.02.2010, 18:09
|
#273 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Ребята, а вы с кем сейчас разговаривали?! 
|
|
|
04.02.2010, 22:04
|
#274 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Снаряга: Elan Mag Spice
|
нарешті добралась до сего хворума!
короче, похвалюсь - була на минулому тижні в Ужгороді - спєцом пошкандибала шукати той знаменитий "Кактус", де всі зависають. Вже знаю, де він є і де всі зависають.
і ще-помінявши лижні черевики з м"Яких і комфортних, але завеликих, на жосткіші і якраз по нозі, нарешті помітила, шо мої лижки кантуються! нарешті вчухала,що таке короткі і довгі дуги!отакі пригоди...
|
|
|
04.02.2010, 22:05
|
#275 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз:
на форумі
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від jordik
нарешті добралась до сего хворума!
короче, похвалюсь - була на минулому тижні в Ужгороді - спєцом пошкандибала шукати той знаменитий "Кактус", де всі зависають. Вже знаю, де він є і де всі зависають.
і ще-помінявши лижні черевики з м"Яких і комфортних, але завеликих, на жосткіші і якраз по нозі, нарешті помітила, шо мої лижки кантуються! нарешті вчухала,що таке короткі і довгі дуги!отакі пригоди...
|
Бльо!!!! А позвонить???? Я обиделся 
|
|
|
04.02.2010, 22:10
|
#276 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Снаряга: Elan Mag Spice
|
скинь телехвончик - якби мала тел, дзвонила б, а то не мала з ким край боронити одна серед цілого Ужгорода. буду в лютому 100 пудово.
|
|
|
04.02.2010, 23:12
|
#277 (посилання)
|
Лыжница
Снаряга: Völkl Attiva S5 Titanium 06/07
Specialized Myka HT 2010
|
Цитата:
Коментар від Salseros
Берёте:
- любой эконом-ткани типа "лавсан", "авизент" 0,6 метра шириной и длиной +10см к длине лыж
|
Если кто не в курсе, в Киеве можно прибарахлиться и Оксфордом и даже 1000-й Кордурой для таких дел 
1000-я кордура доходит до 100грн/погонный метр(1,5шириной), Оксфорд вроде от 20грн/погонный метр. Можно даже взять рип-стоп. Цены по ссылке могут быть неактуальны, нужно ехать и смотреть.
Там же была наконец-то найдена лента для герметизации швов и взята для эксперементов хайпора(20грн/метр)  , кто уже ее пользовал остались довольны  .
|
|
|
04.02.2010, 23:55
|
#278 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Elan Speed Magic
|
всем, кому окружающие кажутся злыми - "успокойтесь"  (голосом Димона из Найшей Раши)
вот наше фсьо
© Чпокер. Живи и чпокай!
|
|
|
05.02.2010, 10:39
|
#279 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ...
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
ты удивишься, но Карма ни на что не влияет 
Она создана только для уменьшения количества ненужных комментов. Кармадрочеров тут нет
|
 - Вот скажи мне, Sheridan, в чём сила? Разве в карме? Вот и новички говорят, что в карме. У тебя много кармы, и чего?.. Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда - тот и сильней. 
Вопрос: какое необходимо отрицательное значение кармы, для того, что бы получить пожизненный БАН?  «… но Карма ни на что не влияет…»
Цитата:
Коментар від Jolie
ми не любимо мінусувати пости без очевидних причин, пов"язаних із порушенням наших негласних правил; тому так рідко у нас трапляються пости із мінусами
|
И персонально к Sheridan и Neon (в личку писал): ну сделайте же, что нибудь, моя карма страдает.
Цитата:
Коментар від Sheridan
Слу, SMR, я тут глянул первые три страницы Колыбы - ни одного левого плюсика. Ты о чём вообще?
|
- Видишь суслика?
- Нет!
- И я не вижу. А он есть!..
Цитата:
Коментар від Rain
где вы тут нашли плохих людей?
|
Да я, не про здесь. Я в загалі!.. хотя…
Цитата:
Коментар від Jolie
більшість людей, яка тут тусується, давно добре знайомі один з одним і більшість прекрасно знає і розуміє, хто на що здатний  . Мені особисто дуже приємно, що я знаю велику кількість людей на цьому форумі, отримую задоволення від спілкування з ними, користь від їхніх порад, підказок у плані техніки катання і т.п.
|
Хорошо Вам, рядышком все. Я тоже сторонник vis-a-vis, а так, без красных пилюль, сразу и не разберёшься в царстве Матрицы.
А теперь без хи-хи. Моделируем ситуацию. Я, новичёк, задаю вопрос в серьёзной теме, и мне начинают сыпать советы-ответы. Читаю всё, но акцентирую внимание на постах, чьи авторы являются носителями особых статусов и высокой кармы, предполагая, что оные есть люди сведующие, а не просто ломы со своей снарягою и завышенной самооценкой (и не только само-). К чему веду. Понимаю что, в чужой монастырь со своим уставом не ходят. Но раз пустили, то… мне кажется, что в трёп-темах необходимо убрать оценивание постов.
Каждый смотрит на мир из окошка своего домика. Я же предлагаю набраться смелости и выйти из домиков. Уверяю будете поражены количеством и разнообразием домиков и окон.
Всё!!!
P.S. Мама с папой дали имя мне - Сергей.
|
|
|
05.02.2010, 11:00
|
#280 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
жесть. Сергей, это жесть 
3 раза перечитал ваш пост. Думаю, вам не надо просто обращать внимания на эти плюсики и минусики, а просто нормально общаться на форуме. И писать по теме. И не углубляться в анализ того, у кого и сколько кармы. И если человеку ставят плюс в какой-либо теме, то это всего лишь означает, что данный пост эти пользователи поддерживают. Будьте уверены, люди с высокой кармой вам плохого не посоветуют (даю гарантию=)))), как и люди с не такой высокой кармой=))
"Понимаю что, в чужой монастырь со своим уставом не ходят"
а вот это правильно! так что перед тем как что-нибудь писать, посидите на форуме недельку-другую, разберитесь, почитайте, а потом уже выводы делайте. А то, прям так "с корабля на бал" качать права и рассказывать, как должен работать форум, которому уже больше 7 лет - как то не особо правильно, ок?
Добавлено через 5 минут
таки минусанул ваш пост, хотя предыдущий не минусовал. Ну не люблю я, когда начинается "лечение" вот таким фразами:
Цитата:
Коментар від SMR
Я же предлагаю набраться смелости и выйти из домиков. Уверяю будете поражены количеством и разнообразием домиков и окон.
|
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 36 | 45 | 30 (67%) | 14 (31%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 48 | 62 | 33 (69%) | 13 (27%) | 2 (4%) |
---|
Month | 1 | 35 | 2129 | 7521 | 1459 (68%) | 595 (28%) | 86 (4%) |
---|
|
|
|