Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2010 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/5828-kolyba-2010-a.html)

Rio 02.03.2010 22:32

Цитата:

А однажды торнадо видел над Азовским морем. (2 шт смерча, быстро перемещающиеся, заканчивающиеся в облаках)
Я помню когда приехал на морелет 6 назад(до этого был на нем в слишком малом возрасте и нифига не помнил), в первый же день увидел смерч с Севастопольской набережной.

Albertowych 02.03.2010 22:34

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 63478)
.....
А где доказательства, собственно ? :acute:
Если мы чего-то не знаем, это не означает, что этого нет ! :agree:

Мені зелені пацани казали, ті в яких телевізора нема :D

SMR 02.03.2010 22:35

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 63478)
...А где доказательства, собственно ? :acute:
Если мы чего-то не знаем, это не означает, что этого нет ! :agree:

Інопланетян нема.:)

Signature: Men In Black

Во, і зелені хлопці теж кажуть - НЕМА!

Albertowych 02.03.2010 22:37

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 63482)
Інопланетян нема.:)

Signature: Men In Black

ну хіба що так, як ти сказав.
Але переважно їх бачуть як BodyGreen :pardon:

dem 02.03.2010 22:50

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 63480)
Я помню когда приехал на морелет 6 назад(до этого был на нем в слишком малом возрасте и нифига не помнил), в первый же день увидел смерч с Севастопольской набережной.

я долго думал, что это за хрень такая?:D:D:D

Rio 02.03.2010 23:19

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 63487)
я долго думал, что это за хрень такая?:D:D:D

6-я модель морелета, че не понятно?:ok:

Dimalew 02.03.2010 23:33

2klepakoff

Цитата:

Коментар від klepakoff (Коментар 63356)
Довелось наблюдать странное явление ....

Появились в тебе конкуренти!:)

Kaya 03.03.2010 16:53

День святого Патрика

початок цитати
17.03.2010 20:00
Хмільний Дім Роберта Домса - Львів

17 березня - день святого Патрика - національне ірландське свято, що стало популярним у всьому світі. Вважається, що кожна людина цього дня може стати почесним ірландцем - якщо лише захоче! Цього дня влаштовується свято з піснями і танцями, пиво ллється рікою. 17 березня - свято не лише ірландського святого, але й ірландської душі! Воно переросло національні кордони і стало свого роду міжнародним днем Ірландії.
У різних країнах світу святкують день святого Патрика, влаштовують яскраві ходи, паради і гуляння. Цього дня одягаються у зелене, а на одяг чіпляють трилисник, як символ Ірландії і успіху. В цей день «напоями дня» є пиво та віскі. В день Святого Патрика належить випити хоча би одну чарочку спиртного в якому-небудь ірландському барі: цього дня всі бари стають ірландськими, а всі музиканти - ірландцями. Можна влаштувати змагання келихів випитого, на честь святого Патрика і "Смарагдової Країни". Існує так звана "Чарка Патрика" - одиниця виміру віскі, яке було випите в цей день. Віддання говорить про те, що до того як випити келих віскі, в келих необхідно покласти листочок конюшини. З тих пір в народі кажуть "Осушимо Трилисник" (''drowning the shamrock'')

Готуйтесь до конкурсів та змагань!

– конкурс костюму (чоловічий та жіночий)
– пісенний конкурс (на найкраще виконання алкогольної ірландської пісні)
– конкурс анекдотів про ірландців
– силові конкурси (армрестлінг, підняття пивних важкостей та ін.)
– пивні конкурси (будьте готові випити пиво на швидкість чи з зав‘язаними очима!)
– ще багато цікавих змагань і чудових призів! :)

Також на Вас чекає багато музики, пісень, шоу і танці до упаду!
Одягайтесь у зелене чи клітинку та приходьте!!!
кінець цитати

По досвіду попередніх років - дуже веселий захід.

YouTube - St. Patric's Day 2010

CLS 03.03.2010 19:45

extreme.com powered by Freecaster.tv: MTB - Whitestyle 2010 by Fullface Productions

Albertowych 03.03.2010 21:00

Цитата:

Коментар від Офигелия (Коментар 63735)
............

Albertowych Та ну ....какие там сотни метров, там сотни метров корчиш из себя лыжника на беговых лыжах.

Треба массу набирати, пончіки, пірожкноє, тортіки, ато ти зі своїми 37 кг в ботах не можеш нормально розігнатися. Я там сміло з вітерцем своїх 120 кг без зупинок до низу в короткихдугкх завожу.:D

Dimalew 03.03.2010 22:30

Нереальні альбоми у Schummi1! Чувак, ти катався в Україні???!!!

Dimalew 03.03.2010 23:01

brother

У темі 1 додатків
Малий пішов у СТАРШОГО, але треба ще пересадити на другий форум!

Albertowych 03.03.2010 23:15

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від Dimalew (Коментар 63767)

Можу підтвердити :D

dem 04.03.2010 11:27

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 63581)
Фрагмент М.Задорнова о выступлении на Олимпиаде.
...

p/s/ Фрагмент, потому как остальное - сквозь слёзы. И вместо российских можно ставить наших чиновников от спорта

Вчера смотрел передачу с Третьяком. Чувак правильные вещи говорит. То ,что произошло в Ванкувере - это результат не одного дня, а результат "работы" на протяжении нескольких лет. Таланты не раждаются, ими становятся. А то ,какое состояние спорта, что в России, что у нас, а у нас оно вообще НИКАКОЕ, то как можно что-то требовать? Правильно Третьяк говорит. Только-только, начали маломальски обеспечивать финансирование спорта. Но за один год спортсмена не подготовишь! "Каждый третий канадец знает меня, каждый канадец знает Овечкина" - говорит Третьяк. В сборную были собраны сильнейшие игроки. Но вопервых, нужна сыгранность. При Союзе, все игроки сборных, играли исключительно дома. Сегодня, игроков сборной собирают по всему миру. Все валят играть за границу. Это показатель. Каких же результатов мы ждём? Обеспечте хороший процесс дома и будет вам счастье. Кстате, русские уж очень сильную бучу подняли. Ой ли, заработали меньше медалей ,чем раньше. Правильно, потому что раньше вытягивались за счёт советской школы, а сейчас всё, халява закончилась. Спортсмены советской школы уже не молоды и тягаться с молодёжью им ой как тяжело. А свою молодёжь не подготовили. Кто виноват? Помоему правительство ,которое напрочь забыло о том ,что нужно поддерживать спорт в стране. А теперь Медведев ищет крайних. Если уж ты такой умный, где ты был, когда нужны были бабки для спорта? Ну поснимают они опытных кадровиков, на их место посадят молодёжь и загонят спорт ещё в более глубокую задницу. А про Украину я вообще молчу. Тут полная разруха. Всё на голом энтузиазме держится. Откуда результатам взяться?

Jolie 04.03.2010 14:30

Цитата:

Коментар від Dimalew (Коментар 63767)

Він катався в Україні більшу половину свого життя :agree:, були часи, коли у Славську цілими сезонами з моїм татом пропадали. Підтверджую це як донька його близького друга :secret:.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:21.