Другие архивы дела давно минувших дней |
20.06.2011, 14:16
|
#241 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Kaya
І я
Тільки вот в мене глючить чьото, по-маленькому, але ...
В Слоніка в руках не глючить, а в мене глючить.
|
И как глючит?
|
|
|
20.06.2011, 14:30
|
#242 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
И как глючит?
|
Ну ... кнопочка "back" натискаєть, телефончик мєлко вібрує вд цьгого, але ніфіга не робить, з третього разу виходжу. Ця штука у мене постійно, мене дратує дуже, але ми її списуємо на мої нігті, адже я по дорозі зачіпаю ще півекрану і все. У Слоніка такого не получається.
Далі у мене якимось чином один разочок засвітився білим-білим екранчик і ні на що не реагував. Тобто на UI нічого не виводив, але сам дисплей світився. Але ми його вимкнули, потрусили, вімкнули і все ок. (про потрусили - жарт)
Ще у мене дзвінок один раз голосно дзвонить, а другий раз по-затихаючому. Перший раз таке бачу, щоб звук не наростав, а стихав. Але то таке раз було на протязі деякого часу, потім уже не відтворювалося.
Ну і батарейка кльова тоже - цілий день тримається, тримається. Сяде на кубик. А наніч покладу його, зранку перевіряю - півзаряду як не було. Що він там в ночі робить - хз. Може в нет намагається лізти? Пішла в сервіси і примусово вирубила всьо, що не побоялася вбити. Стало легше.
Ось.
|
|
|
20.06.2011, 15:02
|
#243 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: old stuff
|
э, ну раз такая тема пошла:
варятся нормально, есть можно...
и еще:
|
|
|
|
:)
Vredinka, Junior, Karmen, belka, blot, dudunyk, Dolce, vorigg, Kaya, wissem, Natusik, klepakoff, Варонка, Yurkis, Wilson Payne, fenix_x9, GSM, sitkar, slavič, Karandash, sergei82, saleon
+
Rain, Netka, Pertutto, Matou |
20.06.2011, 15:17
|
#244 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Цитата:
Коментар від madkonti
и еще:
|
и как? не глючит?
|
|
|
20.06.2011, 15:30
|
#245 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Цитата:
Коментар від Kaya
Ну ... кнопочка "back" натискаєть, телефончик мєлко вібрує вд цьгого, але ніфіга не робить, з третього разу виходжу. Ця штука у мене постійно, мене дратує дуже, але ми її списуємо на мої нігті, адже я по дорозі зачіпаю ще півекрану і все. У Слоніка такого не получається.
|
це "проблема" ємнісних екранів, не люблять вони нігті і все ))
Цитата:
Коментар від Kaya
Ще у мене дзвінок один раз голосно дзвонить, а другий раз по-затихаючому. Перший раз таке бачу, щоб звук не наростав, а стихав. Але то таке раз було на протязі деякого часу, потім уже не відтворювалося.
|
якщо правильно зрозумів проблему, то це зовсім не проблема а фішка HTC він приглушає сигнал виклику коли береш тел в руку. але іноді таке спостерігаєтсья і просто та принаймі на моцарті з ВФ7 таке періодично буває.
Цитата:
Коментар від Kaya
Ну і батарейка кльова тоже - цілий день тримається, тримається. Сяде на кубик. А наніч покладу його, зранку перевіряю - півзаряду як не було. Що він там в ночі робить - хз. Може в нет намагається лізти? Пішла в сервіси і примусово вирубила всьо, що не побоялася вбити. Стало легше.
|
грузить обновлення, коли в нас ніч в його тайванській голові середина робочого дня. поковиряй настройки, це все діло легко відключається.
ps сорі за офтоп
|
|
|
20.06.2011, 16:28
|
#246 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: спліт Voile Mojo RX
|
офтоп
Цитата:
Коментар від Netka
А ще на днях купила нові тапки
Зручні на нозі, теплі, м"які
|
підлогу не царапають?
|
|
|
20.06.2011, 21:58
|
#247 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA TST , Kellys VIPER 2.0
|
А моїй середнінькій донечці подарували ось таке чудо. Вона вних по хаті льотає.
|
|
|
21.06.2011, 14:00
|
#248 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
|
Я своїй похресниці теж такі купила, тільки червоні
Але мала ще не їздила.
А собі купила ось такі окулярчики:
(Uvex Radical pro black)
|
|
|
|
:)
Dolce
+
fenix_x9, Martynov, Wilson Payne, Андрій, sitkar, Аллигарх, Влад2010, Джигит, kvitkar, Vyacheslav, gopchuk |
21.06.2011, 14:04
|
#249 (посилання)
|
fckng special!
Снаряга: Giant XTC Advanced customized,
Elan Ripstick 94W 2017, Völkl Pyra 2015,
Elan Mystic Magic 2011
|
Каюшка... ты бьёшь все рекорды по обновкам
Рада за тебя!
|
|
|
21.06.2011, 14:19
|
#250 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
|
Цитата:
Коментар від Dolce
Каюшка... ты бьёшь все рекорды по обновкам
Рада за тебя!
|
Ну так ... посадив мене Слонік на вєлік, а в мене для вєліка навіть фіз підготовки ніякої, не те щоби шмоток чи інших прибумбасів. От тепер намагаюся прибарахлити себе і вєлік, щоб кататися в задоволення.
Баблішко тягне, звісно , але це ще нічого ...
Ти би бачила мої очі, коли Слонік після уже здавалося завершення моїх міряльно-вибирально-купівельних страждань, заявив, що того всього по кілька комплектів треба на різну погоду
Так що тепер на черзі рукава, довгі штанішки, вітровочки і дощовички, я в цілях економії на тролейбусі їжджу, а Львів, як на зло, щодень радує іншою погодою з різнецею в 10-15 градусів ...
|
|
|
Тут присутні: 6 (учасників - 0 , гостей - 6)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3757 | 12064 | 2308 (61%) | 1410 (37%) | 54 (1%) |
---|
|
|
|