| 

| Другие архивы дела давно минувших дней |  

|  20.06.2011, 14:16 | #241 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Kaya  І я   
Тільки вот в мене глючить чьото, по-маленькому, але ...  
В Слоніка в руках не глючить, а в мене глючить. |  И как глючит? |  
	|  |   |  

|  20.06.2011, 14:30 | #242 (посилання) |  
	| Загублена в Montenegro 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Sheridan  И как глючит? |  Ну ... кнопочка "back" натискаєть, телефончик мєлко вібрує вд цьгого, але ніфіга не робить, з третього разу виходжу. Ця штука у мене постійно, мене дратує дуже, але ми її списуємо на мої нігті, адже я по дорозі зачіпаю ще півекрану і все. У Слоніка такого не получається.

Далі у мене якимось чином один разочок засвітився білим-білим екранчик і ні на що не реагував. Тобто на UI нічого не виводив, але сам дисплей світився. Але ми його вимкнули, потрусили,  вімкнули і все ок. (про потрусили - жарт)

Ще у мене дзвінок один раз голосно дзвонить, а другий раз по-затихаючому. Перший раз таке бачу, щоб звук не наростав, а стихав. Але то таке раз було на протязі деякого часу, потім уже не відтворювалося.

Ну і батарейка кльова тоже - цілий день тримається, тримається. Сяде на кубик. А наніч покладу його, зранку перевіряю - півзаряду як не було. Що він там в ночі робить - хз. Може в нет намагається лізти? Пішла в сервіси і примусово вирубила всьо, що не побоялася вбити. Стало легше.

Ось. |  
	|  |   |  

|  20.06.2011, 15:02 | #243 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: old stuff | э, ну раз такая тема пошла:   
варятся нормально, есть можно...

и еще:
  |  
	|  |   |  

|  |  
:)
 Vredinka , Junior , Karmen , belka , blot , dudunyk , Dolce , vorigg , Kaya , wissem , Natusik , klepakoff , Варонка , Yurkis , Wilson Payne , fenix_x9 , GSM , sitkar , slavič , Karandash , sergei82 , saleon  
+
 Rain , Netka , Pertutto , Matou |  

|  20.06.2011, 15:17 | #244 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: поза форумом Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від madkonti  и еще:  |  и как? не глючит? |  
	|  |   |  

|  20.06.2011, 15:30 | #245 (посилання) |  
	| Паблик Энеми 

Зараз: поза форумом Звідки: Lemberg :) Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Kaya  Ну ... кнопочка "back" натискаєть, телефончик мєлко вібрує вд цьгого, але ніфіга не робить, з третього разу виходжу. Ця штука у мене постійно, мене дратує дуже, але ми її списуємо на мої нігті, адже я по дорозі зачіпаю ще півекрану і все. У Слоніка такого не получається. |  це "проблема" ємнісних екранів, не люблять вони нігті і все   ))

Цитата: 

| 
					Коментар від Kaya  Ще у мене дзвінок один раз голосно дзвонить, а другий раз по-затихаючому. Перший раз таке бачу, щоб звук не наростав, а стихав. Але то таке раз було на протязі деякого часу, потім уже не відтворювалося. |  якщо правильно зрозумів проблему, то це зовсім не проблема а фішка HTC він приглушає сигнал виклику коли береш тел в руку. але іноді таке спостерігаєтсья і просто та    принаймі на моцарті з ВФ7 таке періодично буває.

Цитата: 

| 
					Коментар від Kaya  Ну і батарейка кльова тоже - цілий день тримається, тримається. Сяде на кубик. А наніч покладу його, зранку перевіряю - півзаряду як не було. Що він там в ночі робить - хз. Може в нет намагається лізти? Пішла в сервіси і примусово вирубила всьо, що не побоялася вбити. Стало легше. |  грузить обновлення, коли в нас ніч в його тайванській голові середина робочого дня. поковиряй настройки, це все діло легко відключається.

ps сорі за офтоп   |  
	|  |   |  

|  20.06.2011, 16:28 | #246 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: спліт Voile Mojo RX | 

офтоп

Цитата: 

| 
					Коментар від Netka  А ще на днях купила нові тапки   
Зручні на нозі, теплі, м"які |  підлогу не царапають?   |  
	|  |   |  

|  20.06.2011, 21:58 | #247 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Я тут живу. Снаряга: ARMADA TST ,  Kellys VIPER 2.0 | А моїй середнінькій  донечці подарували ось таке чудо. Вона вних по хаті льотає.  |  
	|  |   |  

|  21.06.2011, 14:00 | #248 (посилання) |  
	| Загублена в Montenegro 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0 | Я своїй похресниці теж такі купила, тільки червоні  
Але мала ще не їздила.

А собі купила ось такі окулярчики:

(Uvex Radical pro black) |  
	|  |   |  

|  |  
:)
 Dolce  
+
 fenix_x9 , Martynov , Wilson Payne , Андрій , sitkar , Аллигарх , Влад2010 , Джигит , kvitkar , Vyacheslav , gopchuk |  

|  21.06.2011, 14:04 | #249 (посилання) |  
	| fckng special! 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Giant XTC Advanced customized,
Elan Ripstick 94W 2017, Völkl Pyra 2015,
Elan Mystic Magic 2011 | Каюшка... ты бьёшь все рекорды по обновкам    
Рада за тебя! |  
	|  |   |  

|  21.06.2011, 14:19 | #250 (посилання) |  
	| Загублена в Montenegro 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Dolce  Каюшка... ты бьёшь все рекорды по обновкам    
Рада за тебя! |    
Ну так ... посадив мене Слонік на вєлік, а в мене для вєліка навіть фіз підготовки ніякої, не те щоби шмоток чи інших прибумбасів. От тепер намагаюся прибарахлити себе і вєлік, щоб кататися в задоволення.

Баблішко тягне, звісно   , але це ще нічого ...

Ти би бачила мої очі, коли Слонік після уже здавалося завершення моїх міряльно-вибирально-купівельних страждань, заявив, що того всього по кілька комплектів треба на різну погоду        
Так що тепер на черзі рукава, довгі штанішки, вітровочки і дощовички, я в цілях економії на тролейбусі їжджу, а Львів, як на зло, щодень радує іншою погодою з різнецею в 10-15 градусів ... |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 6 | 6 | 4 (57%) | 3 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 209 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2169 | 5242 | 1429 (65%) | 731 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |