Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Плай (Плавье), Львовская область (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/315-plai-plave-lvovskaya-oblast.html)

syxmuk 18.12.2010 14:29

новини з плаю: 15 грв спуск,безлімітки нема і коли буде ніхто не знає.Експерементують!!!!!!!вивчають ринок.

Cлавик 18.12.2010 15:59

Цитата:

Коментар від syxmuk (Коментар 100166)
15 грв спуск

на кріселці чи на бугелі?

igork0012 18.12.2010 17:21

Цитата:

Коментар від syxmuk (Коментар 100166)
новини з плаю: 15 грв спуск,безлімітки нема і коли буде ніхто не знає.Експерементують!!!!!!!вивчають ринок.

Я сьогодні катався по абонементу 220 грн, (один підйом на кріселці-20 грн, на таблетці- 10 грн)

Kateryna 18.12.2010 17:25

Ой, не успела :)
Да, действительно, 220грн/день

Сегодня работало одно кресло - левое, если стоять лицом к склону и бугель. Трасса подготовлена только одна - с кресла налево (:girl_haha: шото все налево и налево...) Пушки работали весь день - оснежали выкат ближе к правому креслу. Очередей особо не было.

Возле детской площадки появился бэбилифт и такая прикольная "карусель" для детишек. Бесплатно :good:

А еще улыбнул лыжник в сомбреро :D

Андрій 18.12.2010 19:36

про ціну з"ясували остаточно.
сьогодні побачив неприємну картину. на схилі було як ніколи багато ломів в усій своїй красі, неконтрольовані і з гучними криками. але найгірше, що немає ніякої системи покарань цих "крилатих суперменів".:skiing:
будем вносити пропозиції адміністратору. незабаром повинна з"явитись служба безпеки на схилах.

Shpak 18.12.2010 21:53

Ломы есть и на дорогах Украины.Есть и служба безпеки.Результат,сами знаете.
Обеими руками "за".Но как?

Добавлено через 7 минут

Всем выдадут права,а зеленый Орк с фарой в руках будет стоять в районе 3 опоры.:slalom:

syxmuk 18.12.2010 23:07

цікаві вони якісь на тому плаї ,зранку одна інформація вечором за фактом інша.завтра там буду по приїзді відпишусь.всім ДЯКУЮ за корисні дані! сьогодні знайшов на цьому форумі багато музики яку скидають користувачі. підскажіть послідовно як перенести муз відео на форум.Дякую.

Андрій 19.12.2010 02:07

Цитата:

Коментар від syxmuk (Коментар 100230)
цікаві вони якісь на тому плаї ,зранку одна інформація вечором за фактом інша.завтра там буду по приїзді відпишусь.всім ДЯКУЮ за корисні дані! сьогодні знайшов на цьому форумі багато музики яку скидають користувачі. підскажіть послідовно як перенести муз відео на форум.Дякую.

тобы сюди:
Функциональность Нашего Форума

vovchyk 19.12.2010 14:51

Цитата:

Коментар від Kateryna (Коментар 100191)
Ой, не успела :)
Да, действительно, 220грн/день
Возле детской площадки появился бэбилифт и такая прикольная "карусель" для детишек. Бесплатно :good:
А еще улыбнул лыжник в сомбреро :D

Лыжника тоже заприметил - классный экземпляр..
Тебя я тоже видел, возле подъемника. Прям как на аватарке - точь в точь.

Детскую дорожку тоже заприметил, но не видел что там еще есть. Для трехлетней неумеющей кататься доци там будет что делать?

Андрій 19.12.2010 22:13

Цитата:

Коментар від vovchyk (Коментар 100284)
Лыжника тоже заприметил - классный экземпляр..
Тебя я тоже видел, возле подъемника. Прям как на аватарке - точь в точь.

Детскую дорожку тоже заприметил, но не видел что там еще есть. Для трехлетней неумеющей кататься доци там будет что делать?

площадка ще не дороблена повністю. мають довезти деякі споруди.
для трьохрічної дитини поки що умов належних не створено

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:00.