![]() |
сімейні, групові. хз.
повір. за сімю з 4 людей (і 5 в запасі), які хочуть, але не можуть щотижня кататись викладувати по 1000 грн тільки за підйомники, це круто. це ціни для Київлян (образно, не хочу нікого ображати), які приїхали на 3-5 днів за всю зиму, як на море, відкатались і допобачення. а я майже щонеділі міг би їздити (думаю і не тільки моя сімя і друзі, а нас 12). але не за такими цінами. ось і рахуйте |
недолік такої системи - багато мороки і плутанини з паспортами, що веде до великої черги біля каси.
|
якщо поставитись до такого серйозно - це не проблема.
ще одну касу, чи регатись десь спочатку за паспортами, і видавати якісь пропуски з тимиж фото, та масу чого можна придумати. було б бажання. я, на приклад, кщо у славську буде сніг, перекинусь туди. тим більше знаю де дешевше. однак, хочеться вже якоїсь культури, а не на клійонці і на задниці. (вибачте за товтологію) |
Плай тимчасово не працює,до того часу поки не налагодиться погода і не буде мороз,щоб можна було піддути снігу.
Мороз обіцяють синоптики вже з неділі. |
опа, то в суботу 25 можна не їхати?
|
Буду наверное в воскресенье,если кто признает подходите/до 12год.справжнє закарпатське в...:)/.В образе.:beer:
|
Гера, я тебя при сотне свидетелей прошу писать грамотно и без слэнга. Чесслово, ты же умеешь.
P.S. И не пиши в левых темах - ты похож на флудераста. |
:oops:
|
Цитата:
|
Начинается снова...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:25. |