![]() |
В воскресенье я пас -не верю,что запустят,может Красия/работала сегодня/.:unknown:
|
комплекс працюватиме не швидше вівторка чи середи. зараз точно ніхто не знає.
|
Цитата:
привіт, почитав форум, переважно на тему Плайа, і здалось що ти обізнаний наче живеш недалеко:) (і що важливо не соромишся допомогти людям:)) рік тому після контрасту гори Погар і Плай завдяки останній закохався в лижі. Та будинок поблизу ніяк знайти не вдаеться (рік назад зі Славського і назад водій брав по 100грн, "трошки" задорого). чи е якісь контакти (або ще краще де є можливість переглянути варіанти). дякую |
ти так багато написав, а суть запитання я не зрозумів. тобі житло треба чи дешеве таксі.??
таксі дешевше точно не вийде, це й так супер ціна. я рекомендую одне житло поки що. не тому, що я його рекламую, а тому, що там гарні умови, близько до комплексу і помірна ціна. просто зараз інфраструктура зеленого туризму лише починає розвиватись і особливих варіантів нема. якшо треба, то дзвони 0976629452 Наталя. вона підкаже з житлом. |
Цитата:
|
Цитата:
2. шукають будинок ПОБЛИЗУ ПЛАЮ (а не біля Тисовця). |
Цитата:
|
Цитата:
з 5 постів половина про швагри |
Останні новини з Плаю.
Плай відкривається у четвер 30грудня. Вартість безлімітки на святкові дні (30.12.10-10.01.11) буде 250 грн. Ось так |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:51. |