Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Плай (Плавье), Львовская область (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/315-plai-plave-lvovskaya-oblast.html)

Lega67 22.12.2010 19:25

Люди добрі! у мене 25.12 день народження. Планую в Плай. Яка там погода і траси? Чи є досить снігу?
Адмін!!!!!!!! Робіть якісь знижки! приїжджають сім"ї з дітьми (по 4 чол., у мене 4 і ще майбутня невістка, катаюсь мін. через тиждень. це за круто по грошах. Мамі не признаюсь. за один приїзд спускаю її 2 пенсії), а зижок жодних. це розкат!.
На наступний сезон буду робити візи для сім"ї і за кордон. І вістань така ж буде, на плату дешевше получится, а послуг в десятків разів більше.

Андрій 22.12.2010 19:59

падав дощ, тепло. сніг ще є, та в суботу вже не раджу їхати. не знаю чи буде ше навіть щось подібне на сніг. похолодання зі снігом прогнозують вже в неділю.
а щодо знижок, то вважаю, що дана ціна абонемента є досить прийнятною в даний час.
а знижки на кількість чоловік?? хіба в Україні таке практикується? це можуть згрупуватись будь-які люди і сказати, що вони одна сім"я))

Добавлено через 1 минуту

сьогодні катнув кілька разів під дощем на дошці . з"явилась ідея встановити двірники на окуляри))

Lega67 22.12.2010 21:57

а знижки на кількість чоловік?? хіба в Україні таке практикується? це можуть згрупуватись будь-які люди і сказати, що вони одна сім"я))

Добавлено через 30 секунд

на рахунок сім"ї та ін. знижок.
було б лише бажання в організаторів. є і паспорти та й ін. можливості впровадити. не хочу говорити. це їхні гроші (тобто як привабити клієнта).
однак ціни мене лякають.і думаю не тільки мене. а тому я уже не перший сезон шукаю виходи зі становища.
і тому не хочу піднімати "власного виробника", який, я бачу, шкуру здирає з невбитого звіра (у нас 3 сім"ї по 4 чол. звичайно з дітьми і катаємось уже 9 сезонів), а все ж таки за бугор вже пора їхати відпочивати. по грошах не прогадаю. лише митниця. але з ними справлюсь

sunychka 22.12.2010 22:26

Доброго всім вечора! Може хтось їде на Плай 30.12 (четвер) і має два вільні місця! Дайте знати, пліз.

Lega67 22.12.2010 22:30

скажи як ти фото викладуєш, а то моє не пускає, більше 400Х400

sunychka 22.12.2010 22:47

думаю, то від розміру фото залежить, ту що я виклала 44кб, тому й загрузилась

Sheridan 22.12.2010 22:51

Народ, JPG грузятся до 400 килобайт с макс размером в 1000 пикселей. Вы чё?

Lega67 22.12.2010 22:55

Sheridan, та знаю. просто таких фото у мене не має. а з Тобою десь зустрічався. можливо по роботі.
думайте про знижки. бо втратите клієнтуру якщо цього року буде сніг у Славську (бравда їх Бог покарав за шкуроздирництво. не хочеться ще один ХОРОШИЙ підйомник втратити)

Андрій 22.12.2010 22:56

щодо сімейної знижки, то я внесу пропозицію. правда цього сезону навряд чи щось вдасться змінити. можливо лише навесні...

Sheridan 22.12.2010 22:57

2Lega67: Вряд ли мы встречались. Когда я уехал со Львова навсегда, мне было 4 года.

Про какие знижки ты предлагаешь нам думать?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:51.