![]() |
Stump, ясно що не варто. Хіба брати шорти і бризговики на ноги бо таляпає. Мене особисто катання при 0 і вище абсолютно не пре. Так що чекаємо як мінімум кінця січня (згідно гісметео), хоча хто його зна...
|
Есть какая инфа по ситуации со снегом?
|
завтра комплекс буде працювати. сніг ще суцільно вкриває трасу, але дуже мокрий і важкий, як пісок. кататись дуже важко. задоволення мало. в прогнозі завтра дощ, що взагалі погіршить ситуацію. післязавтра напевно закриють до морозів.
|
Plaj
Цитата:
|
Цитата:
Есть МегаГ на парковке:D, причём орки паркуют в самое дальнее и глубокое Г:agree: OrcLand меняется, но не в лучшую сторону: - отдельный абон (220 грн.:shock:) на бугель, отдельный на кресло - "ставил" друзей на лыжи - НЕ МОНА! Служба безпеки, однако, лицензия, заявление и т.д. Уехал с ребятами наверх... - музыка - орки любят украинский отстой, в Украине же есть классная музыка, почему не она? "+" - таки можно катнуть - горка будет работать, сколько - не ясно |
Якщо знаєте, що краще зробити, прийти і показати, що ви можете зробити.
Ви хороший, але тільки, щоб засудити. :skiing: Снігу достатньо і центр працює щасливо i без тебе. |
Цитата:
Якщо знаєте, що краще зробити, прийДІТЬ і показаЖІТЬ, що ви можете зробити. Як мені пояснили, це приватна власність, жодні поради недоречні. А на питання: "Максимум, це ви можете попросити залишити межі території?" Отримав нечітку відповіть, що це не максимум і є служба охорони. Про що тут мова??? 2. Я описав побачене, там є й "+". Уважніше. Курорт не поганий, обставини. Я не хороший, а реаліст. 3. Всі центри щасливо працюють без мене, аксіома.:) Поки нейтральні речення так на ВИ, як виказування кінцевої думки - так на ТИ:No: До речі, ОТКУДА - SLOVAK, slovak to je štátna príslušnosť alebo národnosť. Slovakia - країна. Сорри за оффтоп. Не мог сдержаться. |
Простите что перебиваю:)
"ставил" друзей на лыжи - НЕ МОНА! Это означает что учить своих друзей- родственников нельзя? Или я не правильно поняла? Или нельзя зарабатывать на обучении без лицензии? Ведь это разные вещи,на мой взгляд. И не ссортесь:acute:,давайте жить дружно:ok:? |
Цитата:
Правила Центрa для всех :snezhok: |
Скидик, ты ответить можешь на вопрос или нет? Взял на себя обязательства выгребать на Нашем Форуме за Плай, так вперёд.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:26. |