![]() |
Plaj
Господь администратора. Я пишу только для себя ...
Добавлено через 4 минуты Но что мне не нравится, что вы удалите мой ответ...:pardon: Добавлено через 13 минут Я до сих пор ничего плохо o Украине не писал... |
Иду-ка я в монастырь схожу. Тут мозга можно лишиться ненароком...
|
Цитата:
Я ссориться?!:D Излагаю мнение. |
Цитата:
|
Цитата:
Чи можливо виставляти свої вішки, які умови? Затримка абона 7 хв., багато людей катають парами на один абон просто передаючи його на очах бугельників. Це не конфліктно? Як довго планується робота ГК Плай при теперішніх умовах? Дякую. Чому питаю. Приїхало нас 14 чол., незадоволених тим, чи іншим виявилось 14 чол. Думаю, де-хто і сам відпишеться. В результаті, сьогодні та завтра поїздки на інший курорт. P.S. Радий, що в ГК Плай таки є адекватні люди. |
2 Moric:
не завжди людина,яка добре катається може навчити іншого. треба знати методику і відповідно демонструвати правильність рухів. вчити можна й без ліцензії своїх близьких. проблема в тому, щоб це не повторювалось систематично. інакше для чого взагалі тут гірськолижна школа? ти просто забираєш в інструкторів їхній хліб. не розумію слова "вішки" передавайте на здоров"я, але щоб це не створювало перешкод іншим, тобто щоб не створювалась черга. про тривалість роботи комплексу не знаю. поки що працює, далі погода покаже. чим конкретно ви незадоволені? |
Цитата:
- слаломные вешки или иначе чарлики, было бы не плохо катнуть часок-второй по вешкам - це не незадоволення, а власний погляд на теперішню ситуацію, можливо інфа буде корисною іншим пост №485 :beer: |
2 Moric
Инструктор может и не уметь кататься.Он должен уметь учить.Пример-бывший тренер сб.Бразили-зубной врач.Футбол не играл.Однако. Но учить бесплатно (неважно кого) моё (наше) право.И с этим полностью с Вами согласен.Если я своей девочке подскажу пару приемов,то у меня права на лыжи заберут? |
Цитата:
|
Друзья!
Заходим сюда Bukovel ski school (Главная) На секунду задумываемся -> проводим параллель - >делаем логичные выводы:) И не будем засирать очередную тему и получать минусы за то, что "об этом уже писали", а продолжаем обсуждение вопросов именно школы - в соответствующей теме, а горы Плай - в этой. Ок?:wink: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:26. |