![]() |
Цитата:
|
Цитата:
узбек, кушающий САЛО, автоматически становится украинцем... Как в прочем и любой другой :crazy: :) офф |
[QUOTE=Игорь КП;106113]Речь идет не о прокате , а о том ,что не разрешают в кафешке прийти и разложится со своей едой.
Добавлено через 13 минут Цитата:
На ГК "Плай" я тоже пытался договориться, все НЕЛЬЗЯ. На других курортах договаривался. Самое неприятное, что за европейские деньги совковый сервис. |
Цитата:
|
Ого, какие баталии. Народ хватит оскорблять друг друга. Больше конкретики. Проблема - предложение. Администрация Плая должна понимать - чем больше недовольных здесь, тем меньше лыжников на их склонах. МИР ВСЕМ.
|
Цитата:
Дуже часто беру з собою в поїздки (на лижі, басейн і таке ін) термос чаю, кави, буває що якусь їду (різні бутерброди, тістечка, ін.). Буває в кафе чи барі купляю чи напій чи щось інше. В більшості випадків питаю дозволу про свою їжу чи напої і пропоную оплатити. Жодного разу у всіх місцях де був не чув відмову і жодного разу не попросили додаткову оплату. Якщо до людей повернутися лицем -- вони до тебе так само повернуться. Якщо в Плаї це неможливо, то це безперечно не є гуд. Сорі за офтоп. В Ялті є кафе, в меню якого на останній сторінці написано приблизно так: "В нашому кафе не продаються алкогольні напої. Та якщо ви хочете, можете принести з собою і випити". Звичайно ("и ежу понятно"), що це передбачає, що клієнт замовить їжу, а не всядеся за столик і буде випивати принесене без жоднолго замовлення. |
Шановні, це сутність нашого народу…Де б не були, чи то Плай, чи Гондурас, скрізь нам погано. Ви попробуйте зайти в Австрії в кафе, дістати свій пакунок з картоплею,салом, відбивними і ще й нашою…українською горілочкою…цікаво що вам там скажуть? Хоча ні,там нічого не скажуть, там про це в газетах писати будуть,бо такого ще не бачили. Звісно,якщо ви берете з собою канапку,чи пиріжок і прийшли в кафешку випити чашку чаю з цією канапкою,то вам слова ніхто не скаже (і на Плаї в тому числі,даю 100%). Але знаючи як вміє поводити себе наш народ, при цьому прагнучи європейської якості у сервісі, послугах і т.д. про що можна говорити?! Та ви самі проаналізуйте, всі європейські країни,куди ми тільки починаємо масово їхати, через зовсім короткий проміжок часу починають нас ненавидіти, ставитись зневажливо. А запитайте себе чому????
А я вам скажу, почніть з себе. Якщо ви будете поводити себе на відповідному рівні, то до вас і ставитись будуть як до нормальних людей. Для приклада наведу вам декілька ситуацій: 1. Люди купують абонемент на 10 спусків (картки були такі),відкатавши 9 разів, беруть монетку і навмисно стирають штрих-код,щоб картка не працювала. Потім ідуть до адміністрації з претензіями: «що за неподобство, я лише раз спустився, а картка вже не працює». Шкода,що ці люди не розуміють,що є чудеса техніки і вони фіксують час кожного підйому по секундах і плюс відео з підйомника. 2. Люди приходять у кафе , замовляють два чая, розкладають свої харчі (підкреслюю, НЕ КАНАПКИ), просидівши 40 хвилин починають несамовито вимагати щоб офіціант прибрав їхні недоїдки. Якщо ви зневажливо ставитесь до охоронців , до офіціантів ,що хочете отримати натомість? Не вспів чоловік приїхати на відпочинок ,як зразу –кругом всі гобліни,не дали їсти своє сало-всі педер**ти, а він ні ,він Чингачгук . Прикладів можна наводити ще дуже багато, це я бачив особисто, а скільки всього ще було…знаючи на що здатні наші люди. Отож, робіть висновки! |
Игорёха, мне лично пофиг, на что там способны наши люди. Я одного не могу понять, как такой неинтересный курорт, как Плай, может висеть со своей темой в топе на Нашем Форуме?
Ты кто? |
Цитата:
Я, как говорит наше правительство, «пересічний українець», живу в Каменец-Подольске. И суть вовсе не в Плае, просто за державу обидно. Бывал на разных лыжных курортах, и не только в Украине. И я радуюсь,что такие такие курорты вообще открываются в нашей стране. |
Модери, потріть весь цей флейм, будь-ласка.
До "захисників" курорту. Якщо людина написала: Плай - гівно тому що ... і далі що саме не так в Дацкім Царстві, значить вона так думає і хоче своєю думкою поділитися. І читачам абсолютно нецікаво ваші пусті крики "сам дурак!", їм цікаві "факти". Ви напішіть краще як ВИ провели час на курорті і що ВАМ сподобалося. А пусте голослівство тільки дратує. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:34. |