Всім привіт!
Народ, вже давно в мене назріло таке питаннячко.
Якщо їхати на кріселці (центральна гора), то через 100 метрів спуску буде такий вузенький і стрімкий коридорчик. Там постійно лід утворюється бо, всі гальмують і повертають. Через те, що він вузький - там постійно скупчення людей. І ще такого разу не було, коли б хтось не впав і тупо лежав там 5 хвилин.
Невже ніхто з адміністрації не може вирішити цієї проблеми? Звісно, якщо б це був перший рік з моменту відкриття, а це вже скільки років там таке твориться. Невже важко літом переїхати там кілька разів і розширити трохи цю ділянку??? Могло б бути і стрімкіше трохи, але ж на широкій дорозі можна хоча б об"їхати того, хто там лежить.
В когось ще виникало таке питання? Чи це тільки мене турбує?
Добавлено через 10 минут
Цитата:
Коментар від vovchyk
Андрій
Нагадай їм про "недорізки"
|
Якщо кататись по непідготовлених схилах - можна не те, що лижі чи кріплення поламати, а й добряче самому собі щось зробити.
Мій рецепт: до 12 години можна кататись з кріселки по центральній горі. Вже пізніше люди з бугелю починають утворювати "ланцюг" на схилі. Доводиться їх об"їжджати під підйомником, але оскільки там не завжди добре підготовлено - краще цього не робити. Після 12 вже потрібно переходити на сусідній схил (зліва від входу) - там завжди підготовлена траса та й взагалі нікого немає навіть в неділю. Краще там отримати порцію адреналіну ніж прокладати шлях по траві.
До речі, які прогнози на вихідні?