Events: made in Ukraine соревнования, фестивали, вечеринки и прочие правильные мероприятия |
22.10.2012, 10:09
|
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Прем’єра Further в Українi
Компанія Backcountryteam за підтримки мережі магазинів «Екстрем Стайл», інтернет-магазину «Backcountryua» представляє в Україні другий фільм легендарного фрірайдера Джеремі Джонса «FURTHER».
У фільмі Джеремі Джонс в черговий раз демонструє унікальне володіння технікою катання на сноуборді поза трасами. Кінострічка є другою частиною трилогії DEEPER, FURTHER, HIGHER, і відкриває перед глядачами світ фрірайду.
«FURTHER» знімався на протязі 2х років в незвіданих доти місцях Аляски, Австрії, Норвегії та Японії.
Неймовірної краси та складності проїзди по неторканїй цілині від кращих світових фрірайдерів, включно з такими легендарними спортсменами, як: Терьє Хааконсен (Terje Haakonsen), Мітч Тоелдерер(Mitch Toelderer), Джош Дірксен(Josh Dirksen), а також молодих зірок сноубордингу Лукаса Дебарі(Lucas Debari), Форреста Ширера(Ferrest Shearer).
«Після стрічки «DEEPER» ми відчули необхідність в зйомках справді захоплюючого продовження, - говорить Джеремі Джонс. – Я настільки гордий фільмом «FURTHER», що не можу дочекатися початку прем’єрних показів. Хочу поділитися з фанатами фрірайду в Європі нашим досягненнями.»
Партнери показу: культові навушники для екстремалів Philips o’Neil, party-bar PROPAGANDA.
Місця проведення прем’єр:
Київ: Кінотеатр «Жовтень», вул. Констянтинівська, 26 (станція метро «Контрактова площа») 19.00, 28жовтня 2012.
Львів: Кінотеатр «Планета кіно» (вул.Стрийська, розважальний центр «King Cross Leopolis») 19.00, 2листопада 2012.
Jeremy Jones’ “FURTHER” film party: party-bar PROPAGANDA, Львів, вул.Зелена, 14. 22.00
Продаж квитків з 24 жовтня 2012р в касах кінотеатрів.
Вартість квитка: 50грн
В рамках проведення прем’єр відбудеться виставка українського фотографа Тараса Гіпа «Добрий сніг» ( Hipp Photography | Facebook ) та розіграш найкрутіших навушників, в яких катається сам ДжереміДжонс Philips O'Neill The Stretch. Потрібно просто зберегти свій квиток!
Додаткова інформація: team@backcountryteam.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
От себя добавлю, что я в восторге от украинского дубляжа трейлера! Респект Бэккантритим!
|
|
|
|
+
Muadib, Pertutto, shopen, gopchuk, Sova, Neon, Dimitry, Bob_Kneissl, malder, Paradox, veresen, Vols, Андрій, Wilson Payne, AndriyP, Всеволод, Dolce, oleg.ptr, wissem, Варонка, Vredinka |
|
+
slown, Kaya, Dolce, deema, Rain, Paradox, Vols, klepakoff, Muadib, Sheridan, borisimus, Natusik, Neon, Голубоглазая, Dimitry, Junior, Wilson Payne, Ratmir |
24.10.2012, 17:07
|
#32 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Jones Hovercraft
Jones Flagship
Jones Hovercraft Split
Jones Solution
|
Lviv
|
|
|
|
+
nep4uk, Muadib, Rio, Vols, Варонка, maledikt, OneWay, Vanya, Natusik, deema, Natiks, EZ, Kucherryaha, Sova, NIK, Bob_Kneissl, geolog, korik, Dimitry, klepakoff, Kate, Junior, Terumo, Deimos, igrus, Paradox, Wilson Payne, Ratmir, inney, Irukka
:)
Neon |
24.10.2012, 19:47
|
#33 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: System 055
|
|
|
|
24.10.2012, 21:12
|
#34 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
veresen, так бы и написал, что фоток нет )))
|
|
|
24.10.2012, 23:19
|
#35 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Völkl Alright, Elan Vertigo, Morrow 2009, Norco Aurum, BOCK2
|
Львів
|
|
|
|
+
belka, Neon, Sheridan, Vols, Rio, Dolce, geolog, Muadib, Rain, Sova, deema, nep4uk, Netka, Dimitry, Junior, Natusik, Юккі, Deimos, Paradox, Wilson Payne, Ratmir, inney |
25.10.2012, 06:57
|
#36 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Sheridan, Є фотки, але я хочу повести на фільм дівчину яка ще не стояла на схилі. Хочу її зацікавити. Тому йду з нею і друзями в зал, компанією, разом веселіше )
|
|
|
25.10.2012, 08:59
|
#37 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
Цитата:
Коментар від veresen
Sheridan, Є фотки, але я хочу повести на фільм дівчину яка ще не стояла на схилі. Хочу її зацікавити. Тому йду з нею і друзями в зал, компанією, разом веселіше )
|
Ну так вистав фотки, а квитки можна завжди комусь подарувати. Тут же ж не в квитках справа.
|
|
|
25.10.2012, 09:17
|
#38 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: NS Premier F1, Gemini split board, Ride Machete, Capita GM, SP BH, Deeluxe
|
УРА! )
Добавлено через 4 минуты
Цитата:
Коментар від Sheridan
Волей случая и в связи с дружественными отношениями с Backcountryteam мне достались два билета в ВИП зону на премьеру Further в Киеве. Купить их невозможно - они для особо важных приглашенных персон. Кожаные диванчики, лучшие места, все дела. Лично присутствовать на показе не могу, что меня очень расстраивает. Но пользу снегоскользящему сообществу оказать смогу
Отдам два билета за лучшую сноубордическую фотку. На фотке должен быть автор коммента. Выбирать победителя буду сам. Надеюсь, что мой голос будет соответствовать форумному мнению в виде плюсиков. Мы же все разные, да и я ни разу не бордер.
Погнали?
|
Ден, я так розумію, голосувати можуть лише зареєстровані?
|
|
|
25.10.2012, 09:19
|
#39 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Ага. Но выбирать победителя мы всё равно будем с оргами
|
|
|
25.10.2012, 09:36
|
#40 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Muadib
Ну так вистав фотки, а квитки можна завжди комусь подарувати. Тут же ж не в квитках справа.
|
Рився в своїх альбомах і нічого путьового гарного не знайшов. Але потім найшов фотку першого мого катання )) Стільки спогадів зразу, чуть не просльозився. Памятаю вирвали мене з ліжка і потянули на Захар Беркут. Зранку виїхали, заїхали в Кінг Крос, грошей тільки на штани вистачило, в звичайній куртці зимовій на гагачому пуху катався ))) Жарко було капєц ) Але після цього я полюбив сноубординг і підсів як наркоман на сніг )
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 41 (69%) | 17 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 96 | 219 | 99 (74%) | 33 (25%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 105 | 3806 | 12612 | 2363 (61%) | 1461 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|