Катеринка молодець!
Взагалі дівчатам респект! Піднімались і спускались на рівні з парнями не зважаючи на такі сурові умови. Часом здавалося що на трасі хлопець, а приїжає до фініша і виявляється що то дівчина. Так і на спуску Катеринки ми до кінця не були впевнені чи то вона їде, чи хлопець
Взагалі мабудь цей етап змагань вийшов в самих важких природніх умовах і схил був дуже жорстким, для нього треба була не фрирайдна снаряга для цілини, а щось покоротше і з гострими кантами, бо більше було бетонного насту...
Хоча просто покататися там було класно. В кулуарах та серед дерев там було досить багато цілини. Отримав від 2-х днів каталки на Говерлі та 1-го на Буці задоволеня на всі 100%. Тобто поїздка вдалася
Добавлено через 15 минут
Серед бордерів думав 1 місце зайняв Дёма, якось я пропустив спуск Слободяна, хоча на фіналі я їхав 1-м, тому мав можливість спостерігати спуски всіх решта. По фоткам видно що місця розподілилися як і написав Vols. Доскер класно спускався і зайняв 2-ге місце. Я лише 7-ме, є над чим працювати
Хоча як на мене, оцінювати змагання виходячи з максимальних балів за максимально складну (тобто мало проїжабельну) лінію спуску, фрирайд втрачає у видовищності, бо райдер більше стоїть, думаючи як подолати перешкоду, ніж їде...