Events: made in Ukraine соревнования, фестивали, вечеринки и прочие правильные мероприятия |
25.01.2010, 16:01
|
#81 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
|
Якось це не парвильно, що #32ski був дискваліфікований. В таблиці кваліфікації 2й... У кожного можуть лижі відщепитись...
|
|
|
25.01.2010, 16:11
|
#82 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Scratch Stz
|
Цитата:
Коментар від #32ski
Поздравления победителям!
Кто знает победителей среди девушек на сноуборде?
Выложил небольшую статью со своими впечатлениями о соревнованиях ( Alpine.in.ua | Новости и статьи), хотелось бы отметить и победителей - знаю всех, кроме девушек на сноуборде. Спасибо!
|
1. Юрош Ирина
2. Кайдаш Анна
3. Козулина Наталья
(определил по стартовым номерам и результатам квалификации)
|
|
|
25.01.2010, 16:22
|
#83 (посилання)
|
Посол Тростянкома, Бордер
Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г;
|
Цитата:
Коментар від nomeaning
Якось це не парвильно, що #32ski був дискваліфікований. В таблиці кваліфікації 2й... У кожного можуть лижі відщепитись...
|
А реально він дуже класно їхав, я думав це їде переможець поки він не загубив лижі, але такі правила...
|
|
|
25.01.2010, 16:25
|
#84 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Жииирная...:)
|
2 nomeaning: Есть в любых соревнованиях элемент лотереи... №2 в квалификации в финале дисквалифицирован, а №1 в квалификации судя по протоколу в финале вобще не стартовал ??!
|
|
|
25.01.2010, 16:29
|
#85 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
Stephan в квалификации был первым... Охотно верю, видел как он ездит. Жаль, что не вышел на старт.
|
|
|
25.01.2010, 16:46
|
#86 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Scratch Stz
|
Честно говоря, не понимаю, почему некоторые участники не вышли на старт в финале? Одно дело, если что-то случилось, а другое - если они и не собирались стартовать (а отправились на Хели-ски), их место могли бы занять следующие по списку квалификации.
Были участники, которые очень хотели попасть в финал и недобрали баллов, а другие прошли и не явились - считаю это неспортивным поведением.
|
|
|
25.01.2010, 16:52
|
#87 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
Цитата:
Коментар від olavin
Честно говоря, не понимаю, почему некоторые участники не вышли на старт в финале? Одно дело, если что-то случилось, а другое - если они и не собирались стартовать (а отправились на Хели-ски), их место могли бы занять следующие по списку квалификации.
Были участники, которые очень хотели попасть в финал и недобрали баллов, а другие прошли и не явились - считаю это неспортивным поведением.
|
это тщательно спланированная провокация организаторов убрать потенциально сильных райдеров.
Ну кто бы устоял перед хелли?
Я бы, - нет!
|
|
|
25.01.2010, 17:16
|
#88 (посилання)
|
Miss Freeride
Снаряга: Icelantic Oracle/ Volkl Nanuq/ Rossignol B3W
|
Всім дякую за привітання- мені надзвичайно приємно !
Змагання, незважаючи на складні погодні умови, відбулись на 100 %.
Величезна подяка організаторам за організацію фесту, витримку і призи!
Всі молодці що приїхали, витримали такий холод і сильний вітер, покатались, натанцювались і гарно провели час.
Коронна фраза фесту - «Хорошо , что ветра нет- был бы ветер было б хуже» лунала тоді, коли ми чекали на старті в сильний вітер і мороз.
Прийду з роботи- напишу більш детільний звіт і викладу декілька фото.:wink:
|
|
|
|
+
Pertutto, Malaya, Sheridan, inney, Vols, Neon, Yurez, Yurkis, Keks, Jolie, Зёбра, jurabike, mopo3, Stephan, Ispanez, Vredinka, Goodrich, griig, Hooseinovich, Kurt, VasA_climber, li_, Roman111 |
25.01.2010, 17:28
|
#89 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: спліт Voile Mojo RX
|
Цитата:
Коментар від Sera
... Я лише 7-ме, є над чим працювати...
|
треба це виправити на наступних етапах :wink:
|
|
|
25.01.2010, 18:56
|
#90 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Катя, моя щирі та троха запізнілі вітання! Я завжди вірила в те, що ти одна з найкращих дівчат-фрірайдерів в Україні! Тож бажаю тобі надалі не розслаблятися, а набратися сил та спортивного азарту для того, щоб ця перемога стала лише стартом твоїх перемог у майбутньому!
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 10 | 35 | 117 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 129 | 436 | 88 (68%) | 41 (32%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 89 | 3738 | 11444 | 2324 (62%) | 1379 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|