![]() |
Цитата:
Але однаково, хоч і в паралельному слаломі мені однаково не подобається таке збивання. Одна справа збивати щитками окремі "палки" як у звичайному слаломі, інша справа збивати прапори з "палок", які можуть плутатися в руках, попадати під лижі, на обличчя тощо. Це виглядає якось не дуже красиво, а, головне, є не зовсім безпечним для лижників. :No: Як на мене, якщо дозволяти збивати прапори, то треба і ворота ставити тільки "палками", як у звичайному слаломі. |
Цитата:
|
Цитата:
В паралельному гіганті цього не роблять, бо нема сенсу – техніка проходження довгого повороту інша. Тому, використовувати одиночні тички/вішки в паралельному слаломі– це ідея правильна і не знаю, чому вони того не роблять. Ваше зауваження на наступний сезон можливо FIS і прийме до уваги, адже вони таки дослухалися цього року Ваших рекомендацій щодо проведення двох спроб по різних трасах :) і правильно зробили. Щодо попередніх двох стартових днів: - Паралельні дисципліни таки непогано дивляться, видовищно. Зміна правил на дві спроби пішла на користь. Все по-чесному, не домахаєшся. - Влгова за 6 днів виграла 3 старти – нефіговий початок сезону! - Дуель Пінтуро – Крістоферсен має шанс розтягнутися на весь сезон. - Для Пінтуро це була 30 перемога на КС - реально крутий пєрєц! Найтитулованіший з стартуючих в цьому сезоні. П.С. Ковідні обмеження і відсутність снігу за..али! Навіть не знаю що більше. |
Для тех кто не увидел
Горные лыжи. Кубок мира.Цюрс\ Лех. Женщины. Параллельный слалом Zurs\Lech. Women. Parallel slalom - YouTube Горные лыжи. Кубок мира. Цюрс. Мужчины. Параллельный слалом Zurs\Lech. Men. Parallel slalom - YouTube Лара Гуд не впервой катает на прошлогодней модели Хэд РД ;) |
Завтра у жінок супергігант, є вже стартовий список
Audi FIS Ski World Cup St. Moritz (SUI) А Мікаели тут знову немає! :cry: І ніде ніякої інформації щодо цього, навіть на її твіттері. Щось мене починають мучити сумніви, аби не виправдався мій найгірший прогноз (не дай Бог) щодо Мікаели. :( |
Цитата:
Мужчины фрирайдят - на пологом, первую попытку, результаты непредсказуемы... Вуаля, что получилось Горные лыжи. Кубок мира. Санта-Катерина. Муж.Слалом-гигант. 2-я попытка Santa Catarina Alpine skiing - YouTube |
Цитата:
|
Сьогоднішній гігантський слалом у чоловіків перенесли на завтра, мабуть снігу підвалило таки немало і сподіваються до завтра впоратися.
А у жінок супергігант не відбувся і сьогодні. :cry: |
Сложная погода в Куршавеле, этап получился Отличный :Bravo:
Горные лыжи. Кубок мира 2020/2021 Куршевель. Женщины. Слалом-гигант 2я попытка Women. Giant slalom - YouTube Добавлено через 54 секунды Настолько все по разному едут :unknown: |
Дивно, але сьогоднішній етап гігантського слалому у жінок в Куршевелі відмінили...:unknown: , бо одночасно у сусідньому Валь д'Ізері у чоловіків швидкісний спуск (!) поки-що ще стоїть за розкладом о 10:30 за місцевим часом.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:05. |