![]() |
Сегодня стартовал Спецслалом :slalom:
Идет первая попытка и похоже вторая будет Интереснейшей :dance4: 13:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Альта-Бадиа, Италия. Мужчины. Слалом! На Евроспорт1 Повторы с 20 часов. |
Сьогоднішні результати в слаломі абсолютно непередбачувані і якісь, я б сказав, "не логічні".
Основним розчаруванням на початку цього сезону вважаю Крістоферсена :No: Складається враження, що чувак психологічно не готовий перемагати. І якщо він цю проблему не вирішить, то навіть його супер техніка йому не допоможе. |
Так хорошо все начиналось :dance4:
Горные лыжи. Кубок мира. Альта Бадиа. Мужчины. Слалом 1-я попытка Alta Badia. Men. Slalom - YouTube и вот так завершилось :unknown: Горные лыжи. Кубок мира. Альта Бадиа. Мужчины. Слалом 2-я попытка Alta Badia. Men. Slalom - YouTube Фавориты не справились в таких условиях, Кристоферсен сильно сдал :( |
Крістоферсен прочитав наші хейтерські коменти, вкурвився на нас і дав нам достойну відповідь - виграв вчорашній слалом. Виграв, будучи лише 12 після першої спроби і програючи лідеру 1,25 с!!!
Насправді це лише підтверджує його супер майстерність і його супер-проблемну психіку. |
Сьогодні
о 10:50 гігантський слалом у жінок у Земмерінгу, 1 заїзд. о 12:00 супергігант у чоловіків у Борміо . о 13:55 гігантський слалом у жінок у Земмерінгу, 2 заїзд. Пряма трансляція всіх подій на Євроспорт 1 Смотреть Eurosport онлайн в прямом эфире бесплатно Із-за поганої погоди супергігант у чоловіків перенесли на завтра, а швидкісний спуск із завтра на післязавтра. У Земмерінгу погода також зіпсувалася, і другу спробу відмінили. :( Які будуть переноси поки-що не відомо. |
Хоча на Євроспорт час на трансляцію другої спроби відведений о 10:30, але судячи по сайту FIS вчорашній гігант таки відмінили зовсім. :cry:
Сьогодні заплановано (за київським часом): 12:30 - вчорашній перенесений супергігант у чоловіків в Борміо. Програма на сайті Євроспорт 1 цієї зміни ще не враховує, але думаю покажуть все ж таки в прямій трансляції. Трансляція слалому у жінок в Земмерінгу на Євроспорт 1: 16:05 - 1 спроба 19:15 - 2 спроба |
Cупергігант у чоловіків в Борміо на Євроспорт 1 вже почався. :good:
|
У женщин сегодня получился не простой Слалом :good:
Ох и не просто было организаторам :Bravo: Спецслалом Загреб, повторы на Евроспорт1 в 21.50 А сейчас немного классики :pardon: Кубок мира-81. Пятый этап. - YouTube |
Прямо зараз починається слалом у чоловіків в Загребі на Євроспорт 1
Смотреть Eurosport онлайн в прямом эфире бесплатно |
У темі 1 додатків
...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:59. |