Цитата:
Коментар від igrus
в мене є питання для знатоков Кубку, чому австрійки плетуть задніх останні роки, в чому цей феномен невдач?
|
"останні роки" - це не правильно. Бо тільки два роки назад на чемпіонаті світу Лідсбергер була чемпіонкою у слаломі і взяла бронзу у гіганті. Та й деякі інші також непогано виступали.
Правильніше сказати - це в минулому році почався спад у провідних лижниць. А в цьому році у слаломісток пішло зовсім погано.
У швидкісниць також не супер, але все ж таки не провал і в цьому році. Он хоча б на минулому етапі в Кортіні у супергіганті Корнелія Хюттер була другою.
Після спаду минулого року австрійці поміняли тренера у команді жінок, але схоже це не допомогло, а можливо й навпаки, бо у цього тренера щось пішло не так з командою (всяке буває, а нам же ж не розкажуть). Ну й як завжди декого переслідують травми та проблеми відновлення, наприклад, Стефані Брюннер.
Може
@merry_candy, якщо вона ближче до Австрії і розуміє німецьку, то щось розкаже більше?
Додано через 3 хвилини
Цитата:
Коментар від merry_candy
Мені сьогодні дуже сподобалася інтерв'ю Юлія Швайб (12 місце). Дуже симпатична дівчинка і в очах прямо інтелект! ) Боюся наврочити, але вангую, що буде в топі
|
А мені ще сподобалася албанка Лара Колтурі, яка з 51-м номером вийшла на 17 місце. А їй то всього 16 років!