![]() |
Дякую.
А зараз як, є такі випадки непідтримування ніка кирилицею? Є сенс зараз писати нік латиницею? Я це до того, щоб якось визначитись один раз та назавжди... |
Шановний Танаіс!
Ваш нік написано кирилицею. Як бачимо, адміністрація форуму створила рівні умови для кожного користувача. Тож кожен визначає особисті вподобання з цього питання:) Не вбачаю потреби у визначенні «один раз та назавжди...» щодо написання нікнейму. Також, не вбачаю сенсу, змісту у Вашій пропозиції. У Вас же не виникає проблем в спілкуванні з форумчанами нікнейм котрих написано латиницею...:friends: ІМХО |
2Танаіс: многие никнеймы утратят свой смысл при переводе.
|
Afro Samurai: або набудуть зовсім іншого, не менш оригінального :)
|
"Є сенс зараз писати нік латиницею?"
Мой ответ - хочешь пиши, не хочешь не пиши. Всё просто. |
Попробуйте перевести Waterboy
|
Цитата:
http://images.hollywood.com/site/the...boy_poster.jpg Можно перевести как уборщик/сантехник:mosking:. А вообще - разнощик воды :) . |
Шановні друзі.
По - перше, дуже вдячний за увагу та відповіді - я не не дуже великий знавець у області ІТ, мені було цікаво. По-друге. Не було ніякої пропозиціі з мого боку :). Було просто запитання особисте. Я для себе особисто бажав визначится на випадок, якщо заведу постійного ніка - латиницею або кирилицею. Для себе. Щось такє є у класиків - Нам не дано предугадать, как слово наше отзовется. А взагалі відчувається явний голод на події/інформацію :) - така увага незначному питанню :) |
Ще в юності дуже любив троянди. Унас їх було багато. Майбутній дружині носив як тільки розквітали. :girl_in_love:Містечко у нас маленьке, а квітів взяти ніде було.:(Рідна тітка надоумила: "Вирощуй і продавай":agree: Так що, я перший kvitkar в нашому місті. Звідси й нік
|
когда регился на форуме Opium D.C. или на яндексе,. Костя и Кос были заняты, зарегился с 2-мя "с".. а потом по телику показали "Бригаду" и Косов стало много))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:13. |