![]() |
Цитата:
Спасибо за доверие, но мне самому есче нужно научиться правильно работать с компом:oops: Когда подключал интернет МТС так оператор который помогал мне его настроить его по тел. разрывало от моей непонятливости работы с настройками.:oops::wink::) Ох я его и достал.:Yahoo!: Но ничего, работает!!!!!!!:) P.S Это не отмазка, а глупая реальность:oops::cry::wink: |
Цитата:
Цитата:
Для чого ускладнювати? Всі некорктні моменти, костяк який ВЖЕ сформувався, може поправити шляхом координації, як то вже було з деякими неадекватними користувачами, шляхом "-" за пост, МІНУС в карму, ПП, адекватна відровідь в темі. По узгодженню з "администрацией Горнолыжного Форума", за допомогою кнопочки жалоба, або використовуючи ОСОБИСТІ :wink: знайьомства в Асці, можна перенести пост в інакшу тему, або видалити його. Для чого окрема каста Модераторів? Персона і Інкогніто найкращі НЕПОМІТНІ, от нехай вони собі і оберуть тих хто буде за їхньою вказівкою виконувати ЧОРНОВУ і НЕВДЯЧНУ роботу. Цитата:
|
Цитата:
moderator noun 1 an arbitrator or mediator А если плясать от moderate, то смотреть нужно не прилагательное (adjective), а глагол (verb) verb 1 make or become less extreme, intense, rigorous, or violent 2 in academic and ecclesiastical contexts) preside over (a deliberative body) or at (a debate) : a panel moderated by a Harvard University law professor. preside; act as a moderator. А вот письмо с требованиями порядка на склонах - это отличный пример проекта, и там был координатор - bog74. Мне кажется, что не стОит выдумывать новый смысл известным словам и ролям |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Дядя Стас, что ты предлагаешь?
|
Для яого сперечатись про назву функції, головне ЩО і Як робити для ...
На мою думку, частина якої викладена вище, можна було би, у звязку з реорганізацією двіжка, прикрутити ЩЕ одну фічу, а саме: поле для відмітки видалення поста і аргументацію цього, яке буде доступне призначеному модератором юзвєрю. Що це дає? Відповідальна особа (Ден, Інкогніто, Персона) дає доручення (на СВІЙ власний розсуд) одному з зареєстрованих користувачів на впорядкування Теми, тим самим відкриваючи доступ призначеному до двох полів видалення і причину. Після того, як призначенець виконає свою роботу, відповідальна особа переглядає відзначені на видалення повідомлення і всі скопом їх видаляє, одночасно прога генерує ПП для юзвєря з текстом його повідомлення (яке видаляєтся) і причиною яку вказав призначенець. ВСЕ. На модерах лишаєтся робота по координації роботи призначенців. Нагадаю золоте правило керівництва: у керівника може бути не більше ТРЬОХ підлеглих, які у свою чергу так само мають по три підлеглих. Легше контролювати виконану роботу :) |
Цитата:
- не ремонтировать исправное; - не пускать романтический флёр - мы тут все взрослые люди и всё понимаем; - не выдумывать новый смысл известным словам и ролям. А если хочется поднимать интерес к форуму, то нужно имо не столько форму полировать, сколько о разнообразии контента заботиться, в том числе и брендового разнообразия. Или ты не о том? |
Цитата:
|
Deep Silent:
-живет в нете; -в "лыжах" рубает; -неконфликтный; Всё сходится :) |
Цитата:
Уберите банера и представьте себя дальтонником. Вы скажете после этого, что форум заточен под конкретные цели? Или кто-то резал рекламные ветки, или кто-то не давал возможности другим брендам что-то делать на форуме, или была цензура, или надо на колени упасить и умолять "ну прийдите на экстрим". ну напишите что-то о своих лыжах-брендах"? Форум на сегодняшний день в любом случае стоит денег, которые надо заработать, чтобы он существовал. По хорошому у форума должны быть в ШТАТЕ на ЗАРПЛАТЕ пяток контентщиков и хороший фоторгаф. Надо освещать соревнования, тусовки, семинары, выставки. Искать плотно инфу по буржуйским форумам. Мы к этому идем. Хорошие, мудрые модеры первый шаг к этому. Не надо искать черную кошку в темной комнате, и придумывать то. чего нет... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:09. |