Снаряга: Elan SLX Fusion Race (2014),
GT Zaskar Elite
Всем привет.
В теме про скипасы Буковеля есть инфа про Словаков(про сезонный скипас за 160 евро): Буковель скипассы 2016
Мож кто подскажет, о какой акции разговор?
Эта: ?ikovn? sez?nka len za 49€ - Jasn? N?zke Tatry ?
Тут 199 вырисовывается. Где-то в описании акции(щас не могу найти) проскакивало, что можно отказаться от докатки в этом сезоне. За счет этого снизится цена?
В кінці минулого сезону словаки оголосили акцію - платиш 49Є і весь квітень катаєш безлімітно. В жовтні потрібно було доплатити 150Є на дорослого або 110Є на юніора/пенсіонера і маєш сезонний скіпас. Тому дорослий безлімітний на сезон для дорослого виходив 199Є.
Але для певних категорій (власники ISIC, ITIC, ...) ціна була юніорська , навіть якщо ви дорослий - 159Є.
Прочитайте їхні умови там все детально описано.
В кінці минулого сезону словаки оголосили акцію - платиш 49Є і весь квітень катаєш безлімітно. В жовтні потрібно було доплатити 150Є на дорослого або 110Є на юніора/пенсіонера і маєш сезонний скіпас. Тому дорослий безлімітний на сезон для дорослого виходив 199Є.
Але для певних категорій (власники ISIC, ITIC, ...) ціна була юніорська , навіть якщо ви дорослий - 159Є.
Прочитайте їхні умови там все детально описано.
В цю суботу закрив сезон в Ясній. Було дуже навіть непогано, тільки снігу малувато ) В 2015 закривав сезон 30 квітня, так там майже всі траси працювали.
Я не зрадив минулорічній традиції - це був 5 виїзд до словаків за зиму. Але на відміну від минулого року лише 14 лижо-днів. Враховуючи вартість сезонного скі-пасу, один день катання обійшовся в 11 з копійками Ойро за день.
Могло б бути й краще, але й зима була "на пічу" - як кажуть словаки.
До кінця квітня ще є можливість купити скі-пас на наступний сезон по акційних цінах. Воно того варте.
так, я був за тим посиланням - всі лінки "купувати" мертві
на gopass.sk я маю акаунт, і там нема жодної пропозиції...
а хтось взагалі має досвіт у попередні роки... десь є місця та час коли словаки продають зі знижками скіпаси. наприклад де і коли купувать в наш Буковель - ми чудово знаємо... а там як?
Снаряга: Elan SLX Fusion Race (2014),
GT Zaskar Elite
Так саме на гопасс і з’являються акційні пропозиції
Поки, окрім "Старт продажів с початку сезону", дійсно нічого нема. Ближче до сезону потрібно буде дивитись.