Цитата:
Коментар від tanais
доброго всім дня. цікавить про знижки на катання, де можна взяти і за які гроші ту ліптов-кард (здаєця так). наскільки я поняла вона видається в готелях(але в готелях швидше за все жити не будем-пошукаєм шось попроще)
|
Ми будем жити теж не у готелі, а в приватному секторі. Це не звільняє власника маєтку від можливості приготувати до вашого приїзду Карту знижок(будь яку із наявних на даний момент)! Для цього потрібно максимум ксерокопії ваших паспортів.
Якщо газда не хоче того робити то навіщо вам то "попроще", Вам ще дорожче вийде, або точно ніц не ненаекономите. Короче. Міняйте місце проживання або хай робить то шо всі.
І ще. Карта в готелях видається на підставі вашого бронювання. Для власника маєтку це елементарно.
Доречі коли плануєте? Ми стартуєм 26 січня, Коби туку сніг ввалив, бо без снігу, прощай завдаток за апартаменти
Добавлено через 5 минут
Згадав основне у нас покищо є мінімум два (можна з дитиною) вільних місця в апартаментах, та в машині також!!!
Так що можете приднуватися
Я ітак буду Йти до курорту через Львів
504 Євро коштує проживання у віп апартаментах 8 ночей з 6 дорослих. три кімнати, дві ванні кімнати + кухня.