![]() |
Дуже корисна і пізнавальна лекція! Особисто я дізналась багато чого нового для себе!
Класифікації лавин, лавинного спорядження, море прикладів із досвіду Панкова, загальне уявлення про те, як оцінити лавинонебезпечні ділянки, як варто і не варто їх проїжджати, що робити і не робити, коли я чи хтось потрапив у лавину... Словом, хотілося б почастіше бувати на таких лекціях. Вражень море! Велике дякую Максіму Панкову! Якби Неон не закинув нам тут інфо про такий захід, мабуть, мало хто б знав. Окреме дякую, друже) |
Дійсно шороша лекція. Велика подяка організаторам і лектору! Безкоштовна лекція - це реальний вклад в популяризацію фрірайду. :Bravo:
Пригадую дискусію двомісячної давності, коли я говорив, що такі заходи мають бути безкоштовними, і як приклад давав лінк на лекції Максима Панкова. Всупереч думкам/поясненням окремих форумчан Цитата:
Цитата:
Як сказала одна мудра людина Цитата:
п.с. To StasV, орги форуму: прошу не сприймати цитати як троллізм чи щось таке. Я не злопамятний, просто згадалось... :) Насправді з повагою ставлюсь до всіх. Приємно було бачити людей з Франківська, Косова, Ужгорода, можливо й з ін. міст. Всім peace :beer: , багато павдера і жодних лавин! |
Цитата:
Цитата:
|
to dronv, читаешь мои мысли :)
to Vols: Очень хорошо что Ты привёл мои цитаты, теперь давай включим мозг и проанализируем факты: 1. Макс Панков едет в Карпаты с целью судейства Freeride CUP (то есть его приезд уже проплачен спонсором полностью ... смотри мои цитаты выше) 2. Едет он через Львов 3. В универе во Львове можно за недорого, а то и бесплатно снять аудиторию особенно с такой благой целью. 4. Лекция - это не основная цель его визита (ибо в противном случае анонс был бы заранее и более массовым) Научись пожалуйста отделять мух от котлет и не ищи бесплатный сыр, т.к. за этот сыр уже заплатили спонсоры и участники Freeride CUP своими стартовыми взносами. Ты, кстати, участвуешь в соревнованиях ??? Подобные бесплатные мероприятия очень нужны в Украинским райдерам, но к сожалению спонсоров для них пока что найти практически нереально. Мегареспект организаторам что смогли найти время для проведения данного мероприятия. C удовольствием сам послушал бы. |
І мені дуже сподобалося! Є над чим помислити.
Дуже вдячна організаторам і Максу. І Неонові, який написав пост, і ще Кучерясі, яка мені кинула лінку на пост Неона ) Направду кльовий івент - все було почуто. І "секирь башка" теж, али ми всміхалися ... і, найголовніше, думали. |
StasV, я не хочу розводити холівар, але не треба мене вчити включати мозг чи щось від чогось відділяти :)
Ти писав про те, що в Україні не може бути нічого бесплатного, бо немає спонсорів. А я лише відзначив, що можна і в нас таке зробити, і без цих мега спонсорів... На жаль не мав змоги дослухати лекцію повністю, але наскільки розумію, ніхто ніякі бренди не рекламував. Цитата:
Просто Ти до цього питання підходиш з позиції продавця (спонсора), а не ентузіаста :nea: |
адвокати в принципі повинні добре вміти читати...
за цю лекцію фактично заплатили учасники фрірайд капу. |
Цитата:
учасники фрірайд капу заплатять за участь в змаганнях. вартість участі порівняно з минулим роком (коли не було жодних лекцій) не змінилась. |
Vols, ты, случаем, не брат Avl?
|
фішка не в тому що ціна не змінилась, фішка в тому що сир навіть в мишоловці не безплатний, за його хтось таки заплатив.
коли ми проводили суддівський семінар наш основний лектор був на семінарі в москві і ніяк не встигав вернутись до львова(хоча його участь була безкоштовною) ми оплачуємо йому переліт москва - львів після чого він по дорозі в карпати в стрию проводить ще одну коротеньку лекцію. стрийські орги нічого не платили. чому ?! томущо ми вже заплатили. тут такаж фішка. |
А в Киеве эту бесплатную лекцию почему не проводят? Разве в Киеве не достаточно людей интересующихся фрирайдом и лавинной безопастностью?
|
Цитата:
але мова про те, хто платить - споживач чи спонсор (організатор). to iva58, чув що в Києві теж планують. і вже передбачаю наступний допис: "Ну да, он же через Кієв будєт ехать" ;) to Sheridan: не бийте ногами... :) |
Цитата:
|
офф-топ
Цитата:
Головне - це розставити всі крапки над "і" до початку заняття. Це завдання лектора. |
to Vols, буду очень признателен если Вы сообщите здесь на форуме
о времени и месте проведения семинара в Киеве. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:56. |