Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   How to (https://extreme.com.ua/forum/99-how/)
-   -   Лавинная безопасность (https://extreme.com.ua/forum/how/955-lavinnaya-bezopasnost.html)

Vanya 27.01.2011 16:18

А в Киеве эту бесплатную лекцию почему не проводят? Разве в Киеве не достаточно людей интересующихся фрирайдом и лавинной безопастностью?

Vols 27.01.2011 16:25

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 110059)
фішка не в тому що ціна не змінилась, фішка в тому що сир навіть в мишоловці не безплатний, за його хтось таки заплатив.

однозначно. все правильно. нічого не виникає з нічого.
але мова про те, хто платить - споживач чи спонсор (організатор).

to iva58, чув що в Києві теж планують.
і вже передбачаю наступний допис: "Ну да, он же через Кієв будєт ехать" ;)

to Sheridan: не бийте ногами... :)

Gera 27.01.2011 20:21

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 109977)
Дуже цікава лекція, шкода, що орги забили включити проектор після того, як світло вирубалось. Екстрімівців було реально багато, а також веломаксівців і просто людей=)

Шкода, що хтось так і не зміг розібратись, де у мобільному "тихий" режим, тож кожні 5 хвилин ми могли слухати фантастичну ледігагу, щось там типу "ра-ра-труллала..."

:)

Тру-ла-ла це хвороба нашого часу,а саме повна неповага до вчителів і лекторів-не переймайтеся,це нормально...:(

Jolie 27.01.2011 20:36

офф-топ

Цитата:

Коментар від Gera (Коментар 110117)
Тру-ла-ла це хвороба нашого часу,а саме повна неповага до вчителів і лекторів-не переймайтеся,це нормально...:(

Якраз це не є нормально :evil:. І з цим можна боротися цілком цивілізованими методами, які працюють. Кожне своє заняття я починаю з вступної частини, на якій перш за все попереджаю студентів, що на парі всі мобільні телефони мають працювати у беззвучному режимі. Мій телефон теж не виняток; крім того, ніколи не дозволяю говорити по телефону, коли йде заняття. Якщо студенту треба терміново вийти і відповісти на дзвінок - прошу дуже. А за розмови на парі просто виганяю з аудиторії.

Головне - це розставити всі крапки над "і" до початку заняття. Це завдання лектора.

Vanya 27.01.2011 20:59

to Vols, буду очень признателен если Вы сообщите здесь на форуме
о времени и месте проведения семинара в Киеве.

Vols 27.01.2011 23:43

Цитата:

Коментар від iva58 (Коментар 110126)

ок. якщо дізнаюсь напишу. але я до організаторів лекції відношення не маю.
дізнався про лекцію тут (на фейсбуці).
там же вказано про те, що наступного тижня мала б бути в Києві. тому напевно правильніше слідкувати за анонсами там.

Kate 29.01.2011 17:03

Лекция была очень клевой и позновательной :)
Если у кого не было возможности прийти или послушать до конца, я выложила запись ) Качество не ахти, но все-таки :)
DivShare File - maks_pankov-lavinnaja bezopasnost.mp3

Katria 29.01.2011 18:30

to StasV і для інших)
Постараюся розділити "мух от котлет")
Маким Панков був запрошений на Україну компанію Backcountryteam. Метою його візиту було прочитання лекцій у Львові та Києві, а також суддівство на Фрірайд капі. Відповідно поділено й витрати на проживання, пересування та харчування людини (більшу частину з яких взяла на себе Backcountryteam). Гадаю, лізти аж на стільки в білизну і озвучувати ціни це більш, ніж некоректно.
Пізня інформація про захід зумовлена травмою Максима та до останніх днів невпевненістю у його візиті.
Хочу наголосити на іншому!
ГОЛОВНОЮ МЕТОЮ ПРИЇЗДУ МАКСИМА ПАНКОВА БУЛА: прочитання доступної, у всіх аспектах, лекції для зацікавлених людей, а також збільшення знань про снігові лавини, їхнє утворення, способи уникнення та порятунку від них.

П.С.: Фотографії з лекції сьогодні будуть доступні, зсилку викладу на форумі.
На наступному тижні відбудеться лекція у Києві, місце уточнюється, як тільки- відразу дам знати, що де і як.
Компанія Backcountryteam планує в подальшому проведення аналогічних лекцій, семінарів, навчальних курсів в АБСОЛЮТНО ДОСТУПНІЙ (безплатній) формі.
Дякую за увагу, Катерина Чуквінська.

Vols 29.01.2011 23:42

Цитата:

Коментар від Katria (Коментар 110375)
Постараюся розділити "мух от котлет")

:Bravo: нарешті. а то я тут віддуваюсь за оргів :)

Vols 31.01.2011 13:36

Цитата:

Коментар від iva58 (Коментар 110126)

1 лютого 2011 р. · 19:00 - 22:00.
Київ, проспект Перемоги, 65 (приміщення страхової групи ТАС)
деталі на фейсбуці

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:14.