Цитата:
Коментар від Sheridan
Шо такое "катать в расслабоне"?
|
Ти мені вже задавав це питання років 8 назад на дружньому сайті.
Для прикладу розкажу як я вчив одного "експерта".
Він любу горку на буковелі катав без напряга, але зовсім не технічно, так якось корпусом п'ятки лиж закидав. Так от, коли я почав йому пояснювати техніку карва на 14 трасі, і він почав її освоювати (я постійно їхав ззаду і по рації давав йому команди), то йому дуже сподобалась така каталка і він сказав, що до цього моменту, а катав років 5-7, він був баран в лижах.
Так от, він спереду паше, викладається, тушку кидає в центр поворота, їде на зовнішній, руки вперед щоб в задню не завалитися, даю команду зупинитись шмигом. Зупиняється не шмигом, а якось так ..., ну зупиняється, підїзджаю до нього, а він ледве дихає, запихався весь. Я навіть без задиха кажу " ти чого, ти ж у два рази молодший за мене",а він "я ж пАшу!"
ну а я на розслабоні знаяючи де прикластися де присісти де встати, коротше, лижка сама мені каже що треба робити і чемно її слухаюсь. Вистрілює, значить каже встати, підкидає на бугорочку, значить ножки в колінках підігнути і під себе підібрати. Ну і т.д. Расслабон одним словом.
До речі, техніку мені вдалося покращувати після покупки Елан МФ10, до того на всяких різних я катав як той "експерт" про якого тут розказував.