![]() |
Цитата:
И вроде как тяготею и скорости и длинным\средним дугам, ну и рассмотрел её, помимо деревянно-титаналовых лыж.. которые скорее всего и возьму.. Ну и вообще, хотелось приблизиться к псевдоспорту немного, морально созрел, технически пока не очень, надо с чего-то начинать)) Впрочем, видел недорогие варианты 181-183 см, если уж зудеть будет. Цитата:
|
Привіт всім,
Потрібна допомога з вибором лиж. Тягне до speedwall gs 180см. Можливості спробувати не було. колись їздив на фішер 205, потім volkl racing p40. Пробував прокатні дрова в Бук 165см так я їх не розумію. Одним словом-динозавр. Нід гелп. |
@Mik, пока что ничего не покупайте. Возьмите еще раз 165, но только в комплекте с уроком, одного часа достаточно. Уверяю, жизнь заиграет новыми красками. Вы не первый динозавр :)
|
Цитата:
Я как-то на прокатных дровах спустился на крейсерской скорости на 22-м спуске бука неск. раз, аж дух захватило в прямом смысле. Спустя год, разобравшись в инвентаре, понял, что меня тогда спас только большой накат и неплохой балланс.... |
Малі лижі не розумію з дитинства. Я вчився їздити в ті часи, коли лижі підбирати рост+ а зараз все... Дуже складно. Радіуси, і тд, я багато пропустив мяко кажучи. Просто що з ростовки ~180 буде краще не маю уявлення бо вибір не реально великий. Потрібні лижі на яких треба прикласти зусилля для поворотів, контроль на швидкості. Одним блище до олд скул техніки. Мій рост182 вага 80.
Мої старі лижі своє вже відїздили. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Далі розповідати довго. Але зрозумійте - стара та нова школи - дві великі різниці, і, якщо не бажаєте виглядати на схилі клоуном, який у задній стійці виламується на вельветі як отой дитячий бичок на жилках - 169 см та радіусом 12-14 м з головою вистачить, щоби повернутися. Правда. Тільки боти тра також сучасні, а не валянки. Ну і читати-дивитися даний ресурс від корки до корки!:agree: |
На скільки мої боти tecnica icon alu валянки?
|
Цитата:
|
Дякую, хоч боти ще послужать. А з лижами по трохи схиляюсь в бік універсалів, можливо elan десь на 176.
|
Цитата:
|
Не, Женя! Я про визуальную картинку. Особенно четко видно на 17, когда чел режет дуги, стойка на языках ботинок, ноги на ширине плеч, укольчик палкой, или когда клоун со склеенными коленками в задней стойке сбрасывает пятки, ломается из стороны в сторону "отбивая" при этом вешки руками.
|
Господа, имею к вам дилетантский вопрос)))) В связи с покупкой первого инвентаря встала задача регулировки креплений, а туда так понимаю отвёртки с особыми наконечниками какбэ нужны.. или простых домашних ффатит?
Инвентарь - Head Worldcup I.Speed 175 см, крепления туриста 3-11. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:40. |