![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Як для дівчачої модельки саме головне -це "няшність":girl_in_love:, так для хлопчачої модельки головне -це присутність в назві спец. магічних літер. А саме: G,T,A,W,R,X,S,L,C. І безумовно "і"!:good: В любій кількості і послідовності! А то, шо пише виробник за призначення... хай маркетологи дітям розповідають!:punish: Ми ж то в курсє дєла!?:friends: |
У темі 1 додатків
А я останнім часом жахаюсь Хедів...)) Після того,як катнув на оцих! То ж,бля,два стовпи просто! Важучі і неповороткі!)) ІМХО,звісно...)) Можливо,я просто не вмію їх "готувати"))Вкладення 23467
|
Цитата:
|
@sanyana, Та да...)) Маркетинг-страшнюча сила ;) Цікаво,а теперішні лижі чимось відрізняються одна від одної?) Чи на марку можна дійсно не звертати увагу і брати собі щось ближче до середньої цінової категорії?) А можливо і на ТОП замахнутись...;)
|
Цитата:
Цитата:
|
Різниця між лижами краще відчувається при різанному повороті.
Якщо поворот проскальзиванієм - там мало що зрозумієш |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем привет.
Хочеться новые лыжи. :) Нравятся HEAD, опять же, под ботинки (Head Vector 100) Варианты, что пока присмотрел: Supershape i.Magnum WC Rebels i.SLR Но вот не уверен..... Мои ТТХ - 177/67 Отговорите или наоборот :) |
@Kairos ,Покажи где и как катаешься.
|
Катаюсь пока так себе... :( (Но есть планы прогрессировать :slalom:)
http://extreme.com.ua/forum/kashpiro...13-kairos.html Где - Харьков и Буковель (пока что) Но хочется - это хуже, чем болит. :) Опять же, ростовка. Текущая 168 (все устраивает), у HEAD в зависимости от модели, 163, 165, 170. Склоняюсь к 165, но есть сомнения. |
Цитата:
|
@Kairos, не знаю как по весу Эндуро, но Хэд Магнум это для тяжелоатлетов))
|
Цитата:
Хотелось что-то с более узкой талией и меньшим радиусом. И вроде бы понимаю, что основная проблема в прокладке между шлемом и ботинками, но ... И таки да, для комплекта :) Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:28. |