![]() |
Щодо катання на Буковелі,маю слідуючі думки: можливо я десь помиляюсь,але коли я крайній раз там катав,то перебрав в місцевих прокатах майже всі лижі з категорії ТОП (якось я вже шкрябав тут про ту акцію)) Я все хотів знайти,або відчути свою найахуїтєльнішу лижу...)) Нема такої,бо їх повинно бути,як мінімум,дві пари-одна до обіду,а одна після обіду,бо Буковель,сцуко,до і після то зовсім різні місця для катання ;) Доречі,більш-менш універсальні і такі,що запали в душу були Volkl RaceTiger SC PSI в 155 ростовці (так,дівчачі лижі,як тут мені казали,але повороткі,курво і чудово вели себе на льоду на сірих трасах (чорних там немає,я всьо в курсі)) :agree:
|
@Валерій Трегуб, это ты ещё паудер-день не застал на Буке, тогда ты скажешь что тебе нужен колчан лыж, пары 3-4, как у Игруса, не меньше)))
|
Цитата:
|
@Валерій Трегуб ,я сказал девичья ростовка а не лыжа, race tiger я и сам рассматривал , как вариант когда выбирал себе снаряд.
Так , что не нужно "перекручувати факти" . |
@Валерій Трегуб, лыжи должны быть одни любимые - широкие)) остальное между делом, в ожидании того самого дня ;)
|
@САН ,до этого нужно докатиться.
|
Сестри і браття! А тепер розкажіть і мені,щоб зайвий раз не розпитувати, які лижі (геометрія,довжина,талія,жорсткість і т.д.) потрібні для вельвету,роздовбаних трас і пухлячку ;) Бажано з аргументацією параметрів,щоб я розумів на що то впливає. Буду дуже вдячним за лікбез ;)
|
@Валерій Трегуб ,а теперь ещё вельвет нужно разделить минимум ещё на три категории
|
Цитата:
Додано через 1 хвилину Цитата:
|
@Валерій Трегуб, что касается широких лыж, читай фрирайд тему ;) там достаточно инфы, её много, перечитаешь все - ситуация прояснится, наверно :)
http://extreme.com.ua/forum/snaryazh...e-voprosy.html |
а как вам такие? Head Monster XR
Добавлено через 8 минут Цитата:
Главное не пожалеть , что купил экспертные |
https://issuu.com/shuandrrr/docs/ntn_2016-1/138
Полистайте Добавлено через 2 минуты @Валерій Трегуб ,сам Сеня сам |
Цитата:
|
Цитата:
хочу еще наверно GS 182 - 185 рост универсальные лыжи очень удобные, но очень вредные ;) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:59. |