![]() |
Цитата:
|
...В Буковеле доступны на тест.. 15400.грн. залога , и если не покупаеш, то - 500 грн. Head Kore 99 ! О них и отзыв. Очень !! Субъективно !! Мои 90 кг и 176 см. для лыж в 180 ростовке и 17-м радиусом вполне норм. На средней скорости по просторам Буковеля их хватает на все 100. Геометрия и сбалансированность лыж очень порадовала. Вес, а он реально не большой, на ногах не ощущается. Лыжа послушна и хорошо "крутится" в свич и вообще. Но если вы захотите отжечь, то не то пальто (( На скорости выше средней, закладывая их в даже средний радиус, чувствуется их не достаточная жосткость. Могу отнести эти лыжи к трассовым универсалам!! Именно к трассовым, а не к вне трассовым ! Да, на них можно съехать с трассы, но не далеко )) Если ваш вес + - 70кг., и вы дружите с головой, то лыжи вам Очень понравятся ! О том что есть отзывы об расслоении лыж, консультант сообщил что да, знакомый купил и ((( такое произошло. На тест решился ввиду поиска лыж. Именно трассового универсала с 100 талией. Посоветуйте )) Всем снега, не судите строго...
|
Цитата:
|
Цитата:
Напевно я дійсно таки відвик від Буковеля. Бо навіть в сусідній Словаччині достатньо залишити в заставу якийсь документ і безкоштовно тестити кілька різних (в т.ч. топових) лиж. Плюс ще можна отримати подарунок, якщо погодишся дати їм свій відгук/оцінку тим лижам. |
@Dobermann , Ви все зрозуміли вірно )) А такий тест надає відомий спорт. магазин біля кас витяга 1R :) а у чеку так і зазначено: Я тестирование выходные сумма 500 грн.
|
@Dobermann, В Экстримспорте тоже будет тест бесплатным, при условии, что вы после теста купите у них лыжи)))
|
Извините за тупой вопрос, но всёже,
при выборе ростовки лыж пишут рекомендуемая ростовка: -10/+5 см от роста лыжника Правильно ли я понимаю, что при росте лыжника 180см ему подходят лыжи ростовкой 170-185см? Если уровень катания начинающий то берётся 170см если профи 185см? |
@@Rusja ,Смотря для чего лыжи. Фрирайд, слалом и т.п.?
|
Цитата:
Elan Amphibio 88 XTI |
@@Rusja, я бы брал -5 -8 cm.
|
Всім привіт.
Дуже прошу допомогти порадою - підскажіть, які лижі краще взяти. Параметри: 1. зріст 183 см, вага 70-73 кг. 2. Рівень катання - хз як правильно визначити.. Катаюся впевнено 4 сезони, 1-2 виїзди в сезон 3. Локація - переважно підготовлені траси, рідко на помірний пухляк. 4. Черевики маю свої (Lange SX80), лижі брав на прокат. 5. Що очікую від лиж: комфорт, кататися в задоволення, прогресувати, навчатися чомусь новому. Розглядаю варіант купівлі б.у. Хочу перейти на рівень вище, чим початківець. По бюджету 2-3 - 4 тис. грн (зрозуміло, що чим нижча ціна, тим краща). Буду дуже вдячним, якщо пропишете конкретні моделі. Також, є можливість взяти нові (але сезон 2011) Nordica FIRE ARROW 80 XBI CT за трохи більше 4 тис. грн. Але, чи не занадто високий клас? І взагалі, що про них можете сказати? Буду вдячним за поради. |
@Graf Mandarin ,За трохи 4 тис, це скільки за трохи? Лижі не плохі, та ще і нові. А ростовка яка?
|
170 ростовка. Але, не вірна інфо на сайті, пішла вже лижня... Коштувала 4100.
Зараз дивлюся Salomon 24Hours Ti 2018 в ідеалі. Наче трохи нижчі по класу, як раз для мене |
я хоч і не лижник, а сноубордист, але гляньте в сторону Elan Amphibio.
|
@Graf Mandarin , А Ви в прокаті які лижі брали ? Які сподівалися ? Які ні ?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:56. |