Я тут знову зайобую місцеві прокати)) В п'ятницю катав Head i.GSR/163. Набагато легші аніж I.Supershape,які я катав місяць тому. На кантах їдуть гут,але на швидкості трохи не стабільні (дядько Лом сказав,що носки мало завантажую),після обіду тонуть в каші,але поведінка адекватна (на мою думку,то через те,що лижа не така жорстка) Сподобались
В суботу я добрався до топу в Буковельських прокатах)) Взяв Fischer Pro Mnt 77/164см. Лижа універсальна,але сподобалась як на вельветі,так і в каші.
Сьогодні мені зранку впарили Fischer Motive 76/160 см)) М'які,просковзують сильно,на кантах не поганяєш) Я їх віддав назад після двух спусків,сказавши,що за неподобство ви мені впарили)) Образились..сказали,що до мене ніхто не жалівся і вони сильно ахуєнні бо,курва,нові!))) Тут я сильно розсміявся з аргументу і взяв докатати вельвет на Head i.SL)
Після обіду взяв знову Fischer Pro Mnt 77 в ростовці 171 см. Сподобались вони мені,хєрячу як на джипі по каші
Ну,добре,поїду далі катати
Доречі, працюють тільки 2,5,17 і 8 траси,все інше позакривали ще в суботу,жлоби!))