![]() |
Ой не напоминайте... почти ушел в парк, но потом увидел Это... когда посчитал цену с учетом Вип карточки = в районе 6000грн. НЕ СПЛЮ - НЕ ЕМ - Остываю в источнике. Берите - улучшайте технику - берегите Себя и других! 912 $ - 50% не реально ( 912 евро - Вип + расходы на доставку... = мои подсчитанные 6000грн)
|
Цитата:
Цитата:
|
Я вибачаюсь, що вмішуюсь у вашу розмову, але Rossignol SL 9 WC є в самій більшій ростовці 165см:wink:, не рахуючи спортцех..
Смотрю по сезону 09-10 = есть 175 см. Да на сезон 10-11 ростовки не показаны, но уверен что 175 будет! А по поводу дуг - так у каждого (писал выше) свои козыри... Да правильно пойти в лыжную школу, подобрать оптимальные ботинки + шлем + маску+ палки + друзей. Остальное у товарища из Минска есть :slalom: Добавлено через 5 минут Да прошу учесть, не взирая на любимые бренды и лыжи, на данную лыжу Цена менее 6000 грн. Атомик предлагает лыжи такого класса по такой цене ? |
Va-Gon у приватній переписці познайомив мене із своєю классифікацією гірских лиж.
Мені вона здалася корисною, допомагає якось в голові все розложити по поличкам. Привожу її тут для обговорювання з його дозволу, може кому стане у пригоді. На сторінці 1 цієї гілки Funcarver теж приводив свою класифікацію лиж. Приведу їх обидві, тому що вони доповнюють дещо друг друга. Таким чином. Funcarver класифікував гірскі лижи на слідуючи категорії по призначенню (див. стор.1): - Sport Slalom (агресивні лижі для льодових участків и підготовлених трас, короткі, агресивні повороти); - Sport Race (те ж саме, але повороти ростянуті); - Sport Downhill; - All Mountain (All carving ....) (універсальні); - Freeride (можно порівняти з внєдорожніками); - Freestyle (Slopstyle, New scool, Park Pipe) - (для трюків); - Ski Cross; - Ski Tour (не тільки для того, щоб їхати вниз, але і наверх); - Funcarving (для экстремального карвінга). Класифікація Va-Gon лиж по талії: - до 72мм - рейсові для підготовлених схилів (рейсові - це спортцех і моделі загального призначення, що пішли від них, а також лижі призначені для катання на підготовлених схилах) [мав на увазі Sport Race? (Т)] ; - від 75 до 85мм - універсали, - від 90мм і більше - фрірайдові і паркові. Чим ширша талія тим повільніше лижа перекантовується, але краще їде по поглибшому снігу і розбитій трасі. На думку Va-Gon, зараз виробники згладжують різницю між різними класами лиж, щоб захопити більше клієнтів і збільшують потенціал самих лиж, тобто універсали стають наближеними до карвінгів і навпаки. Класифікація Va-Gon лиж по радіусу: - радіус до 13,5м - слаломні, - від 14м до 16м лижі для загального призначення, - 17м і більше гіг/слалом і фрірайд. На "повороткість, вертлявість" лиж впливає також кваліфікація лижника (володіння технікою їзди). Зрозуміло, що люба класифікація дещо условна, завжди бувают виключення. Якщо БОЯН, то сваріть мене, а не Va-Gon, бо получиться, що я його підставив, і мені буде перед ним соромно :oops: |
Ростовка 175 есть, вот что написано в каталоге rossi на 2010-2011 год.
RADICAL 9SL WORLDCUP OVERSIZE SLANT NOSE For racer and technical skiers seeking an agile, powerful ski with an excellent ski to snow contact in tight turns. Built with the same WorldCup construction, the famous Slant Nose technology but with oversized sidecut. > TECHNOLOGY: OVE RSIZE - SLANT NOSE > SYSTEM: TPI2 > STRUCTURE: Fibro/Metal > CORE: Wood > REINFORCEMENT: Titanal > SIDEWALLS: ABS + Titanal > VAS 100 > SHAPE: Rectangular Sandwich > TIP SHAPE: Slant Nose SIZES: 155/160/165/170/175 > RADIUS: T165 : 11 m > SIDECUT: 124-70-112 ботинки + шлем + маску+ палки + друзей это уже есть, нехватка только лыж. короткий радиус не особо напрягает, т.к. у нас склоны не очень широкие то в самый раз, в больших горах - больше понапрягаюсь, покручусь и может минус парк кг будет:acute: |
Цитата:
1) Fisher Progressor 9+ 08\09. 165 см. 1900 грн. Описание: Fischer Progressor 9+ - Народные оценки горных лыж 2) Head Supershape Magnum 170 cm 1900 грн. Описание: Head iSupershape Magnum - Народные оценки горных лыж (аналогичные но 08\09 год) что можете сказать... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Да забув,бо друкую повільно, за свої я заплатив значно,прилічну суму,але не шкодую. Чому питаю що за сума 1900гр.
Добавлено через 1 минуту За 1900гр. шикарна ціна.:) Добавлено через 3 минуты Якщо купите і протестите,хотів би почитати Ваші враження про лижі. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ще так скажу: для цих лиж потрібна траса яка не закінчується ніколи,і не важливо в якому вона стані. Ось я на верху,раз і я внизу,і знову на печальний підйомник.:wink:
|
Я не профі ,посто люблю розумний драйв,скажем так : слалом гігант. Просто в Буковелі завжди людно,я і так стараюся на будні їхати,часом на горі чекаю щоб траса розгрузилася,тоді починаю спуск,цім лижам потрібна швидкість,тоді на них ловиш адреналін.:)
|
Цитата:
меня в какой то степени и прокат устраивал, но не хочется быть привязанным к ограниченному выбору ботинок и лыж, да и по жизни я собственник, должно быть свое!!! мы зафлеймили немного ветку, щас налетят строгие и справедливые админы и расскажут нам про лыжи :)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:58. |