Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Инкубатор (https://extreme.com.ua/forum/124-inkubator/)
-   -   Выбор горных лыж. Общие вопросы (https://extreme.com.ua/forum/inkubator/3693-vybor-gornyh-lyzh-obshie-voprosy.html)

мазепа 04.03.2010 22:36

Помаранча їм подобається точно. А от СВ12 верхня планка мене заінтригувала-чому? І які ТТХ потрібні для СВ14- мені писали навпаки СВ14-ТОЧНЯК,в крапку.:good:

Добавлено через 22 минуты

Так от. Оказується, барищні найбільш раціональні і передбачувані. От Вам і гендерний підхід... От Вам і 8-березня...

Танаic 05.03.2010 17:50

Цитата:

Коментар від мазепа (Коментар 63761)
Столица Черноземья-наша земелька Вороніжчина. Танаіс купуй Маг. Файєр78 в ростовці168-повороти і довгі і короткі, швидкоссті контрольовані. Взагалі вчитися треба на універсалах.Ростовка168-100%.:good:

Дякую, Мазепа :)
Я майже визначився на користь Магфайера. Крім того, щоб вчитися, також, щоб мати змогу катати по різним видам спусків. Хта зна куди занесе та де сподобаеться.
:komok:

Але, був би вдячним за аргументацію, чому власне:
1) 78 а не 74? Більш жорсткі? Дивився на ТТХ лиж, у 78 більший ширша талія, більший радіус ...;
2) чому така ростовка? Мабудь, щоб були маневрінішими? Вище мені радили для МФ 176, а 168 тільки для СВ.

Що касаеться нашої землі. На воронежчині південь області розмовляє українською, хоча і називають її самі хохляцкою. Мабудь, розмовляє більше людей, ніж у сусідів луганських та харківських. Острогожск (райцентр) засновано козаками прилуцького полку за гетьманщини.

Удачі тобі у придбанні та у використовуванні лиж, що шукаешь.
:beer:

мазепа 05.03.2010 19:13

Привіт Танаіс. Я не є спец по ELAN-ах. Просто довго катаюсь і попробував різні лижі. Вибачаюся за ростовку-не побачив твій ріст, дійсно 176см., кращий вибір. Може бути і МФ74 при твоїй вазі, але універсали однозначно. І тобі удачі і гарного катання на нових лижах. Чорнозем"ю привіт!:)

Танаic 05.03.2010 19:20

Ось що ще знайшов у
mopo3

http://extreme.com.ua/forum/gornye-l...an-2010-a.html

:pleasantry:У Мэгфайров с увеличением ростовки увеличивается и радиус "любимой" дуги. Это нужно учитывать и помнить. Если хочется гонять, как на слаломках (ну, почти, как на слаломках), то советую лыжу 168 см. Более длинные лыжи уведут лыжника к слалому-гиганту. Любителям резать короткие дуги придётся попотеть, чтоб заставить такие ростовки сгибаться в дугу малого радиуса.:pleasantry:

Все як у житті - у чомусь виграєшь - у чомусь програєшь :agree:

Так, універсали - однозначно.
А з остальним, мабуть, треба пробувати і визначатися особисто.
Взаємно - Трускавцю, нехай щастить.:preved:

мазепа 05.03.2010 19:41

Тесты горных лыж Worldskitests 0910 (Тема на нескольких страницах 1 2 3)
elannews . У мене VOLKL AC30 - лід не відчуваю, довга,середня вага супер, коротка треба працювати, бугри-гірше. Я вирішив пока не попробую СВ12-не купую.:shock:

Танаic 05.03.2010 19:55

Для Мазепи
Зрозумів, почитаю.
Дивись, як підказує серце.

Я, взагалі, зараз прихожу до висновку, що таким новичкам, як я, не можна давати права задави питання, доки не прочитають всі сторінки.:agree:
А то влітають на форум з виряченними очима і бовкають перше-ліпше, що прийшло у голову. :shock:
Це я до того, що як би я прочитав ретельно форум, то більшість питань відпало би.:agree:
Тут я прочитав, що декілька років розумно покататися на прокатних, а там голова сама підкаже, що і як.
http://extreme.com.ua/forum/gornye-l...ovichka-5.html

Дивуюся, як у ветеранів хватає терпіння відповідати на одні і ті ж нетямущі питання.

мазепа 05.03.2010 20:16

Я не ветеран. На рахунок прокатних 100%. А саме головне навчитись правильно кататись. От у мене були ATOMIK F6 190см.-хотів подарувати, але не було снігу, їхали на Тростян, нових стало жаль-шліфанув канти і катався дуже пристойно. А нові лижі треба купувати, коли їздеш впевнено, ну і ле-ве звичайно.

rus_7 05.03.2010 20:34

Я би ще розглянув варіант купівлі лиж бувших у користуванні, як для початківця.

Танаic 05.03.2010 20:42

Мазепі.
Про ветеранів - це я читаю другі гілки и дивуюся, що питання одноманітні, скоріше сказити типічні. Мало кто задає пиання, ретельно изучивши весь матеріал - від поквапливості.
Читаю відповіді - і розумію, що деякі моменти я вже відчув. Дуже цікаво. Зараз читаю про ростовки.
Кожна справа потребує, щоб їй віддали належного часу.

rus_7
Так, згоден, я розглядаю такий варіант. На першій сторінці читав поради про бєу. Але потрібна обережність, як і при купівлі б/у авто, щоб не втерли - треба дивитись хто господарь і т.п.

Близнец 06.03.2010 01:31

Здравствуй всем!
Катаюсь не много, и хочу купить лыжи. Опыт не большой но прогресирую, катался в феврале в Словакии с Красных трасс. Да падал, лыжи прокатные мягкие оказались и много бугров. Вес 86 и рост 183. Во Львове присмотрел ( в магазине советуют) Blizzard Magnum 7,4 IQ - 168 см. за 3860 грн. ( есть цена 4420 грн) и Volkl Tiger ten - 167 см. за 3890 грн. Подскажите пожалуйста стоит ли купить одну из этих моделей, пока скидка 40%.
С уважением ко всем любителям активного отдыха.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:50.