![]() |
Цитата:
До речі, СВ12 виявилась жорсткішою за МФ82Ті (якщо гнути руками). Майже, як МФ82ХТі. Але, коли справа доходить до випробування на схилі, то виявляються дивні речі: наприклад, СВ12 поводить себе досить слухняно та спритно у порівнянні з МФ82Ті. Тобто, нема відчуття, що СВ12 - жорсткіша. SL RACE має слаломну геометрію - виключно трасова модель. На роздовбаних схилах буде важко керувати. Чого не можу сказати про СВ14 або СВ12. На останок: SL RACE - це спортивна лижа для аматорів. Не бачу ніякого сенсу купувати її для недільних покатушок. Але, якщо в планах - змагання...:pardon: З.І. SLX жорсткіша за SL. |
Из-за невозможности пощупать SW10 и SW12, подскажите следующее.
Как-то катал прокатные Близарды Сигма с титановой вставкой. Лыжи быстро ехали, но я на них устал за день и зевать нагоре они не позволяли. Что можно сказать если сравнить их с SW10,SW12? Что жёстче и т.п.? |
Дуже дякую-трошки в"їхав. СВ-14 і СВ-12. Мене цікавить їх вага, жорсткість,швидкість в порівнянні.:)
|
Цитата:
Я їх не важив, але скажу, що лижа має вагу!:crazy: При катанні вага не відчуваєтся. СВ14, як и має бути, трохи жорсткіша за СВ12. Швидкість... ну, не знаю, що сказати... скажу так, для ваги у 100 кг та доброї техніки катання треба брати СВ14 176 см. Мені нема, що додати.:pardon: |
Вдячний за підказку і пораду, зрозумів але все ж хто знає вагу СВ14-СВ12. Купувати буду не бачачи, а у Львові не знаю де подивитись.:pardon:
|
ГОРНЫЕ ЛЫЖИ ELAN: Наши новости
Смотрите тут, только не факт, что остались эти модели. Звоните. |
Лижі заказую і тому цікавить вага, ну хоча б чи набагато СВ14 важчий від СВ12.
|
аж на один слой титанала
думаю это грам 100 на пару лыж. просто титанал с двух сторон от основного сердечника проклеен что и делает их более жесткими. |
Якщо грам 100 то піде і 200... :) ДЯКУЮ.
Добавлено через 1 час 49 минут Мої жінки скритикували СВ14-сказали жіночі, а СВ12-супер чоловіча лижа і по дизайну також. Значить СВ12. |
Цитата:
Пофарбуйте СВ14 у помаранчовий колір! Від цього її технічні характеристики НЕЗМІНЯТСЯ!. Соррі, для Ваших ТТХ СВ12 верхня планка. На СВ14 навіть не дивіться, Ваги і агресії "малавата будєт", я маю на увазі каталку. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:46. |