![]() |
Шеридану.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Взял СВ12 и скажу со своей колокольни следующее - если не планируете в большие горы, то оно Вам скорее всего не нужно. Лыжа все таки требующая отдачи, скорости и длины подготовленной трассы. Если собираетесь, то, полагаю, дорастете до нее очень быстро. ИМХО |
то
Sheridan Albertowych Levod Почитав ще раз поради і інфо про лижі. Дякую. Потроху в голові все укладається. Але дуже багато невизначенності - де будеш кататися, як це предугадать? Сьогодні збираешся до великих гір - а завтра? На сьгодні потрібні лижі, щоб усюди можна було кататися. Якщо просумувати. Елан СВ швидше для мне 10 (або 12, я думаю, що у крайньому випадку 8 з ризиком швидко вирости із них), довжина мабудь краще 171 (-15). Радиус 12, 13 - бо склони короткі. Якщо з прицілом на бездоріжжя та на можливу непідготовленність трасс, то - МФ, більш длінші - 176 (-10), щоб вспливали на целині. Мова іде, мабуть, про МФ 74, а не 78, тому що більш вузька талія. Радиус у МФ заданний від росту. Заміна МФ на Маг не рекомендована. Більш універсальні, ніж СВ. Дивлюся у характеристики МФ 176 см - радіус 16,5 м - не забагато? Якийсь Тітанік. Не будуть занадто неповороткими? |
МФ78 176см., це тобі буде справжній вєздєход.
СВ 10 - можеш брати 168. Взагалі, судячи по твої описах терас Дону, це досить пологий і довгий викат, можливо навіть 700-1000 метрів. Для Мф супер. Просто визначся де ти будеш частіше катати. На СВ легше перекантовуватись а на МФ впевненіше себе будеш почувати. І до тої і до іншої моделі звикнеш, але на СВ буде легше. Потім продаш і купиш МФ78Ті. ;) |
[QUOTE=Albertowych;63366]
Так, впевненіше на МФ, це для мене важно. І потім все-таки - МФ78, хоча б і Ті. Угу. Записав. |
ПРиємно спілкуватись з розумною людиною.:good:
|
Взаемно.
:good: Мені корисно було почитати поради. Є такий начальний період у будь - який справі, коли каша в голові. Зараз потроху утрамбовувається. |
Якби вибір був менший, легче б було би вибрати, але тяжче починати цей тяжкий і неймовірно цікавий шлях Гірськолижника.
|
Цитата:
Саломони, Атоміки, Россіньоли, Елани. Згадую, що в Триалі був ще вибір Апачей (я, правда, даже в интернеті таких не знайшов). Яка довжина, радіуси і т.п. А до того ще був вибір костюмив на всю сімью, теж задачка, кінець сезону - остатки, плюс багато всього поганого китайського, то штани короткі, то у куртки рукава до колін... Перчатки...:( Я вже не кажу про гроші. Але задоволення того стоїть, я це зрозумів.:good: По лижах у мене трохи прояснилося після скіселектора, далі допоміг ваш сайт та поради. Появилась якась основа. Потроху разберемося. На вихідні поіду кататися, тепер прицільно буду пробувати різні моделі - теорію у практику. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:34. |