![]() |
:shock:klepakoff, griig, rus_7, Sheridan, Albertowych, brollic, SMR, Танаис, мазепа, Yurkis, Rio...
:shock:Кто следующий? Maksimusb, Вам несказанно повезло. Я за три месяца пребывания на форуме, такой гипертрофированной толерантности ещё не встречал. К добрым людям: сорри за офф! |
вітання всім,
сезон закінчується і почали в голову "дурниє мислі" лізти типу які лижі під наступний сезон приглянути собі. Муки вибору ускладнюються "докорами сумління", адже ці лижі на яких катаю тільки цього сезону придбав :( Основні вимоги (як мені у всякому разі здається) до наступних лиж: 1. більша ціпкість кантів на жорсткому снігу (зривають деколи, часто на внутрішій нозі зависаєш, приємного мало) 2. стабільність в дузі (мою нордіку деколи носки "калбасить" коли вже в дугу ввійшов , не можу зрозуміти поки що відяких факторів залежить, сніг, швидкість... хз). Як я розумію без тесту в живу ніц не виясниш шо тобі треба. Тому 2 питання: Щоб не йти "по довгому кругу" , що з наступног варта шукати на тест в першу чергу: 1. Елан СВ 14 (може 12) 2. Хеад айСупершейп магнум 3. Нордіка Доберман Спітфайр про 4. Вьолкл Тайгершарк 10 фут 5. якась інша альтернатива.... 2-ге питання чи варта парити собі моск (і гаманець) новими лижами чи далі пробувати техніку вдосконалювати ще хочаб один сезон? ТТХ: 182/105 |
невже катаєш в ростовці 162?
По описам нормальний універсал. Носки може ковбасити (рискають зі сторони в сторону) від задньої стойки. Ти не написав скільки сезонів катаєш. Виклади фото-відео в кашпіровічах, тоді можна буде більш детально поговорити. ТТХ майже таки як в мене. :) |
. Вьолкл Тайгершарк 10 фут- сьогодні пробував-дуже швидка лижа,не "калбасить", взагалі вібрації в повороті не має. На розбитому снігу вела себе добре, льоду не було але мої ас30 на льоді, як на рельсах, ні разу не зривали. Теж хочу купити 2 пару, шукаю на пробу elan speedwave 14,12. Вьолкл Тайгершарк -вже попробував-супер.
|
Цитата:
"осознано" - другий сезон, те що раніше не рахується :) з фото відео туго :( немаю нормальних, тільки фотки "аля чайник" в статиці :), будуть обовязково викладу. Ростовка 170. З рисканням носка - можливо й так, хоча постійно стараюсь себе контролювати і не сідати на пятки ... завтра буду на Буці попробую "напрягти" когось зробити пару фоток в русі... |
Цитата:
|
Цитата:
то дубль хреновий, то ніц не видно, то оператор напартачив... а тому хт о знімає теж кататись охота :) |
Здравствуйте! Кто катал такие лыжи Equipe 10SC Pilot 165 геометрия 126/66/104 12.2 м??? Какие особенности?? Сам откатал несколько сезонов на Streetracer 7 и их запаса ни по скорости ни по жесткости явно мне не хватает. Предложили чуть б/у Equipe 10SC, попробывал в Буковели, но так и не смог сложить окончательное мнение......
В инете много лестных отзывов типа: "Equipe 10 SC 160 см Супер лыжа. Универсальная по всем статьям. Может все: идти длинными, короткими, средними, резаными, с проскальзыванием, все равно – какой склон, могут повернуть прямо на месте при минимальной скорости, при этом отлично режут длинную дугу на максимальной для меня скорости. Отличны в коротких поворотах (женщина выполняет короткие повороты с проскальзыванием). Отличны в средних и длинных резаных дугах. Ощущение уверенности в том, что на них можно пройти по любому склону везде и всегда. Тот случай, когда одна и та же лыжа подойдет и мужчине и женщине. Лыжа хороша для любителей практически любого уровня. Хочу себе такие." А мне показалось что при великолепной заточке кантов (88гр) работает не вся поверхность, на льду проскальзывают. На малой скорости управляется легко, но ощущается, что лыжа как-бы «тупит», особенно на жесткой крошке поверх леденистого склона...+ вместе лыжа к лыже просто не хотят ехать: разъежаются сами минимум на 5-10 см, хотя в дуге по склону идет уверенно. Длинную дугу сделать очень проблематично.... Не знаю что и делать, мой вес 100 кг, рост 179, уровень катания уверенно-любительский. Streetracer вполне устраивал по мощности закантовки, но нехватает жесткости и дуги.... Что посоВетуете, Бывалые???? Equipe 10 SC помогут перейти на новый уровень и качество, или присмотреться к чему-то другому??? Уверен, что найду ответы на свои вопросы, заранее всем спасибо и хорошего Всем катания в этом чудном сезоне!!!:friends: |
Перечитал весь форум о лыжах: общие вопросы. Многие ощущения стали понятны: и недостаточная жесткость и отсутствие дуги.
Многие хвалят Elan Magfire 82 XTI Magma Fusion, как считаете, подойдут мне с моим весом? На что еще обратить внимание?? |
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
5-10 см між лижками - це нормально при грубих ляжках :agree: і неправильно виставленому кантінгу ботів.:wink: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:22. |