![]() |
Цитата:
1) Fisher Progressor 9+ 08\09. 165 см. 1900 грн. Описание: Fischer Progressor 9+ - Народные оценки горных лыж 2) Head Supershape Magnum 170 cm 1900 грн. Описание: Head iSupershape Magnum - Народные оценки горных лыж (аналогичные но 08\09 год) что можете сказать... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Да забув,бо друкую повільно, за свої я заплатив значно,прилічну суму,але не шкодую. Чому питаю що за сума 1900гр.
Добавлено через 1 минуту За 1900гр. шикарна ціна.:) Добавлено через 3 минуты Якщо купите і протестите,хотів би почитати Ваші враження про лижі. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ще так скажу: для цих лиж потрібна траса яка не закінчується ніколи,і не важливо в якому вона стані. Ось я на верху,раз і я внизу,і знову на печальний підйомник.:wink:
|
Я не профі ,посто люблю розумний драйв,скажем так : слалом гігант. Просто в Буковелі завжди людно,я і так стараюся на будні їхати,часом на горі чекаю щоб траса розгрузилася,тоді починаю спуск,цім лижам потрібна швидкість,тоді на них ловиш адреналін.:)
|
Цитата:
меня в какой то степени и прокат устраивал, но не хочется быть привязанным к ограниченному выбору ботинок и лыж, да и по жизни я собственник, должно быть свое!!! мы зафлеймили немного ветку, щас налетят строгие и справедливые админы и расскажут нам про лыжи :)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:03. |