![]() |
Насчет креплений вы загнули. Человек пишит, что уверено начинающий и вес у него 104 кг, а не 130 кг. Вполне базовых креплений 11 Din хватит. Что касается ростовки, то это дело вкуса, вот Альбертович склоняется к более коротким.
Мои параметры отличаются не намного, рост 190 см, а вес был под 100 кг. Мне Elan Mag 10 Ti вполне хватило. Вопрос в другом, когда ты надумаешь покупать специализированные лыжи (слаломки, гигантки, фрирайд). Если тебя хватит на ближайшие несколько лет с универсалами, то тогда все ОК. |
Мої вітання брату по зросту!
Маю майже тіж ТТХ (ну чуть важчий) і тіж проблеми. І йшов тим самим шляхом, і думав, що кращий вихід то універсал – зараз так не думаю. Я розумію, що скільки людей стільки думок але наведу свої але. . . Виріши для себе де саме будеш катати. В моєму випадку наприклад Буковель під боком і для мене є курортом вихідного дня, катати на універсалі по підготовлених трасах не зовсім те, особливо коли техніка прогресує і прогресує швидко ти захочеш поміняти лижу вже посеред сезону. Плюс хороша слаломна лижа дає змогу скоріше прогресувати ніж універсал (нажаль для наших ТТХ я сам її ще шукаю може хтось щось порадить) . Для каталки в великих горах і для справжнього пухляка універсала також замало. Одним словом і так не добре і так зле. Недавно надибав у нас в магазинах ось такі лижі за приблизно ось такі гроші, як на мене дость дешево: Rossignol BANDIT DC95 Freebeam (185см) 1900грн 08/09 рік. Rossignol BANDIT DC 108 (195см , 185см) 2200грн. 08/09 рік Rossignol BANDIT SC 108 ( 185см ) 2200 грн 08/09 рік. І ще, досить довго колись сам шукав палки Rossignol RTL SR FIBRE ( 140 см) – 270 грн |
to KEKS : крепы идеально работают ,когда усилие срабатывания выставленно на середине шкалы , если в крайних положениях возможны варианты , нехорошие :(
|
Цитата:
И, как правильно сказал Olegoleg, лучше всего крепы работают не в крайних положениях, желательно оставлять "запас" в верхней части шкалы. И еще такой момент: крепления с низким показателем эластичности приходиться затягивать выше фактических "динов". |
Громадное спасибо, амигос, что не оставили меня наедине с возникшим вопросом!
2 Masik. На чем катаешь на Буке? В инфо две лыжи и обе, как бы не для ратраченных трасс. Поделись впечатлениями о Катане на подготовленных трассах. Если есть контакты магазинов, скинь пожалуйста. 2 Olegoleg Waterboy Keks Производитель креп, я так понял, особого значения не имеет? |
Цитата:
Кстати, марок больше чем реальных производителей. По моделям смотри тут: http://extreme.com.ua/forum/nyuskul-...-i-ih-ves.html |
2 Jet Я ж писав, що йшов шляхом який ти хоч вибрати, тому на Буці катаю поки на Salomon і шукаю слаломну лижу під свої( можна сказати наші з тобою) ТТХ і жду порад від тутешньої спільноти. :)
А Katana придбана тільки три місяці тому спеціально під Гудаурі, я ще їх не юзав. По правді після відвідин Кавказу на Буку вже не так сильно тягне. Координат магазинів я не маю але якщо щось приглянулось то якось вирішимо, я так думаю! :mosking: Визначся з лижею, а кожен виробник радить для певної моделі лиж певні кріплення, та й думаю тутешні мешканці теж щось нарадять коли будуть знати на чому ти спинився. Погоджуюсь, що брати кріплення і викручувати їх в крайнє положення не є фист гуд корошо. Якщо що - звертайся ! :friends: |
Цитата:
Кстати, если не ошибаюсь, "Скирентал" занимается маркой Scott, может у них можно взять напрокат и выкупить, если понравятся. |
Ошибаешься, Сержант. Скоттом занимается Скотт Украина и заводик в Мукачево, где весь Скотт и производится.
|
Ну вот :good:
Тем более никаких проблем с тестовыми прокатами не должно быть в принципе. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:31. |