![]() |
Цитата:
про палки не согласен, всегда катаю в ремешках ;) |
На 1-м фото похоже пятка отстегнулась
|
Еще раз внимательно посмотрел на первый снимок... Похоже, он увидел шанс въехать в девушку, и начал рулить правой лыжей, на снимке видно слегка вывернутое наружу колено. Разумеется, стойка задняя, поэтому лыжи немедлено стали в "молдавский плуг" (© термин не мой, кишиневцы научили)), дальше - по сценарию Igrusa, теперь все понял. А несильно закрученный крепеж - в этом случае очень гут. Нагрузка на крепление была не винтовая и не на заднюю пушку (2 кадр), а самая опасная - продольно на передник. Так что хорошо, что сработало и закончилось без травм. На кадрах 1,2 есть еще один источник опрасности - силует в левом верхнем углу. Я таких очень боюсь...
2Prokurat: не, вряд ли. Иначе второй кадр был бы не настолько зрелищным)) |
Цитата:
|
Много эмоций и правильный совет от Джулиана Баха в крэш секции роллерского Game Theory
Game Theory: crash section - YouTube |
Цитата:
|
А я падаю с синяками и лицом в стенку,и так могу только я :crazy:
|
это пять!)) цирк в городе!
Skiing crashes to Carl Orff - YouTube |
my ski jib fail - YouTube
Не повезло воткнуться костью в торец трубы - больно, блин! ..повезло что не коленом) Вывод: чужие крепы нужно закручивать на свой ДИН! |
|
1998год.... жестко
Nickel 'N' Dime II (1998) 09 Chris Edwards Fall - YouTube |
|
это успех!
Sean Kennedy's Death - YouTube |
Наперед перепрошую за off, але, читаючи правило Lomа про те, що не можна падати назад, згадала один смішний для мене випадок. Ми були на Красії і поїхали в один місцевий барчик Кандагар. По дорозі в машині дивились фільм Уоррена Міллера для початківців, там голос за кадром каже: "Первое правило при катании в целине- изменить мышление". Заходимо ми в цей Кандагар, а там зібрались всі місцеві інструктори. Ми питаєм: "Яке перше правило в гірських лижах?". Вони задумались на секунду, і один каже: "Хм. Перше правило? Падати на бік!" Після таких категорій як зміна мислення це прозвучало дуже смішно, хоча це дійсно "правильне правило".
|
"Хм. Перше правило? Падати на бік!" Після таких категорій як зміна мисленняпрозвучало дуже смішно, хоча це дійсно "правильне правил це о".[/
супер - після всього прочитаного про техніку катання та техніку падінь - це саме класне спостереження. три роки тому навчався в школі інструкторів - вчив нас словак - їздили по 8год. в плузі. я думав, що він просто сміється з нас. через рік приїхав на слідуючий курс - десь під кінець курсу зрозумів, чого від мене хочуть - поміняти мислення це дійсно тема. Взагалі після того навчання я почав розуміти наскільки в нас все запущено - ми володіємо термінологією, скаженно дорогим спорядженням і це, нажаль все. Серед інструкторів - знаю тільки Камінського - його можна назвати інструктором, а дивлячись на екзамени які проходили минулого тижня на Буковелі - навряд чи з`являться нові - сумно. А перед тим як падати потрібно на рівному місці відвести ногу вбік і сильно вдарити об сніг - черевик повинен вискочити з кріплення - це значить, що при падінні сустав не буде травмований через скручування лижі. спортсмени про це знають, а інструктори чомусь - ні. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:35. |