Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Ломы и как с ними бороться (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/1720-lomy-i-kak-s-nimi-borotsya.html)

Gorec 15.12.2008 23:56

І останнє. Як все ж таки вплинути на Адміністрацію курорту?
Після вересневих подій Росії та Грузії, мені спало на думку трактування "примушування до миру", а в нашому випадку "примушування до дій". :aha:
Війна на Буковельському форумі лише забере у вас вільний час і трохи нервів. Пропоную, щоразу відвідуючи ГК "Буковель" і помічаючи неадекватну поведінку окремих відпочиваючих, вимагати у адміністрації курорту книгу скарг і пропозицій та залишати в ній відповідні пропозиції, під якими зазначити власне прізвище імя по батькові, офіційне місце проживання. У відповідності до Законодавства, таку книгу Вам зобовязані надати за першим проханням. В книзі фіксувати наступну інформацію: "Відпочиваючи тоді то й тоді на території ГК "Буковель", я та мої друзі, рідні тощо, неодноразово піддавалися небезпеці з боку окремих відпочиваючих, які не володіючи необхідними навиками катання,на високій швидкості зіштовхнулися зі мною.... Незважаючи на відсутність значимих травм, прошу забезпечити безпеку відпочиваючих та вжити дій по попередженню аналогічних інцидентів. Для цього пропоную наказом по підприємству затвердити правила поводження на схилах ГК "Буковель" в якому уповноважити відповідальних працівників курорту на застосування санкцій до порушників таких правил. Правила відповідним чином довести до відома відпочиваючих та надати їм статус публічної оферти".
........................

Звісно, текст можна шліфувати але суть залишити. Більше того, якщо не дай бог, автор такої пропозиції опиниться в списку постраждалих через ломів, можна буде ініціювати порушення відповідальності й відносно ГК "Буковель", так як автор попереджав про існуючу небезпеку, а адміністрація належним чином не відреагувала, а це вже набагато цікавіше й вигідніше.

Sera 16.12.2008 00:13

2Gorec браво! Оце дійсно виглядає реально можливим. :good:
Бо всі інші попередні рекомендації більше схожі на спробу пробитися головою крізь залізобетонні огорожі...

Albertowych 16.12.2008 00:16

Цитата:

Коментар від Sera (Коментар 10606)
2Gorec браво! Оце дійсно виглядає реально можливим. :good:
Бо всі інші попередні рекомендації більше схожі на спробу пробитися головою крізь залізобетонні огорожі...

Хоча атака на сайті ТАКОЖ вже дає наслідки.
Мій комп атакує зовнішній вірус якийсь там :)

Gorec 16.12.2008 00:23

Які саме наслідки?

Albertowych 16.12.2008 00:28

Цитата:

Коментар від Gorec (Коментар 10608)
Які саме наслідки?

Начебто починаєтся конструктивна розмова.:ok:

Gorec 16.12.2008 00:44

Питання до Albertowych. А що це за містична історія з жигулі? Щось не можу знайти деталей.

jurabike 16.12.2008 08:52

там часто щось зникає :) в понеділок зник мій звіт про суботнє катання (я радив не їхати на Бук бо мало снігу і багато людей)

а по темі , то був конфлікт, коли Альбертовича не пустили на парковку біля 2 витяга бр типу він на Жигулях а не на Кайені. При тому що там було багато вільних місць.
тема чистилась зо 5 разів...

vik 16.12.2008 11:12

Чем больше на Буке будет крутых котеджей, тем больше хамства мы будем видеть от администрации. Ломов от записи в книге жалоб вряд ли уменьшится. Наш менталитет, и отношение к человеку изменится только тогда, когда тех, которые с баблом, будут так же штрафовать и сажать, как и того, кто не может позволить себе откуп.
+ Альбертовичу. На сайте Бука будут банить. Но большинство прежде, чем туда ехать, читают инфу в инете. Посему есть смысл рассказывать народу о "Чудесах" на "курорте" даже если инфа провисит день- два. Другое. Если бы массово не покупали абонементы "на будущее" возможно отношение было бы получше. Ценили бы то, что имеют.

Jolie 18.12.2008 17:45

Новий сезон - нові ломи. Нові ломи - нові травми.

До чого це я пишу...Неприємно, але доведеться таки викласти...

Вчора на "Буковелі" на чайникштассе невідомою лижницею був збитий мій знайомий бордер Irishhighlander - і, як результат, закритий перелом лівої ноги у районі гомілки.

Зі слів самого Irishhighlander'а, ситуація розвивалась наступним чином. Він завершував катання, спускаючись до "двійки" (в принципі, знаючи як він катається, можу одразу сказати - ніякої загрози людям, які його оточують на схилі, він не несе, так як катається обережно та виважено). На останньому викаті у нього на великій швидкості врізається дівчина-лижниця, вдаряючись у нього та збиваючи його з ніг, пролітає ще 5 метрів далі.

У результаті - дівчина отдєлалась льогікм іспугом, Irishhighlander'а спустили у люльці рятувальники і доправили до Яремчі. Після цього були ще обстеження і витяжка у Львові.

І після всього цього скажіть мені: ну і як з цим боротися? Як захистити друзів, рідних від того безладу та байдужості, яка вже не перший рік панує на "Буковелі"?
І чомусь напрошується питання: хто наступний?

Yurik_7_ 18.12.2008 18:00

Мій знайомий на ціх вихідних був на буковелі і вчив свою доньку їздити, і на його очах, він їхав трохі нище доньки і підказував, якась жіночка летить позаду його доньки і та жіночка сама баче що дівчинку просто знесе з траси починає падати, і всетаки дамочка трішки цепляє лижи дівчинки ну слава Богу дівчинка обішлась лехкім іспугом, но після падіння в дами з лиця капала кров(конкретніше звідки кров незнаю), за дамою одразу падає чи тормозить її чоловік, одразу підтянулись працівники буковеля і відтянули дамочку на край траси. І це все відбувалось на 14 трасі. Но мій знйомий спокійний чоловік, навідь толком не "благословив" ту даму. Я вот не розумію, якщо відчуваєш, що невмієш гальмувати то навіщо набирати таку швидкість?! Я канєшно сам не профі тільки вчусь, але дуже швидко їздити боюсь, тому що відчуваю що неконтролюю швидкість.

griig 18.12.2008 18:05

Один только выход - БЕРЕГИТЕ СЕБЯ!!!! Везде и всегда. :friends:

Albertowych 18.12.2008 18:14

По боротьбы з ЛОМАМИ Мені здаєтся що цей варіант найкращим.

Gorec 18.12.2008 18:51

Памятаю Irishhighlander, по Skierу, ми там трішки відстоювали принципи демократії. Шкода хлопця.

A888 18.12.2008 19:35

Цитата:

Коментар від Yurik_7_ (Коментар 10922)
Мій знайомий на ціх вихідних був на буковелі і вчив свою доньку їздити, і на його очах, він їхав трохі нище доньки і підказував, якась жіночка летить позаду його доньки і та жіночка сама баче що дівчинку просто знесе з траси починає падати, і всетаки дамочка трішки цепляє лижи дівчинки .

Я считаю всё обучение должно проходить только на семёрке и под руководством опытного инструктора. И одним днём не заканчиватся. Мою жену и сына учил один инструктор причём в разные годы. Олежка высокий светленький парень с Буковеля. Супруга только на третий год первый раз спустилась по "чёрной" Сын конечно быстрее. Я к чему "бережёного бог бережёт" Если уходить с "семёрки" то только на "двойку" она достаточно широкая и прямая чтобы избежать любых неожиданностей. 14 трасса если только ножками начальный участок. Чайникштассе это вообще убийство как для начинающих так и опытных лыжников- потомучто они все там. Когда работают все подьёмники это самая загруженная трасса

Sera 18.12.2008 22:36

Так 14 это синяя трасса, тоесть специально для новичков. А какая трасса называется "чайникштрассе"???


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:21.