Цитата:
Коментар від UncleStas
А что случилось-то на Буке?
И почему предлагается это обсуждать на ихнем форуме? Я там хоть и зарегистрирован, но захожу крайне редко... или на администрацию Экстрима сильно давят?
|
Дядечко Стас, я говорю про те що ТУТ нема змісту кричати про порушення, тут ми можемо поділитсь враженнями і новинами, а для того щоб нас почули треба кричати ТАМ. Я після розбанення маю знов одне попередження ні за що. Дозволю собі цитування. Копіюю бо можуть стерти.
Під час катання не забувайте про правила Власної безпеки, на випадок зупинки витягу беріть з собою шнур довжиною 30-40 метрів, якщо нема шнура беріть бутерброди на тривалий час. У випадку несподіваного руху крісельної дороги у зворотньому напрямку ні в якому разі не чмпляйтесь руками або іньшими засобами за опори, сидіть спокійно і впевнено в тому що Адміністрація не допустить псування Вм настрою через дрібну поломку спричинену трошки випившим працівником, також не привязуйте до ніг лижі, потім Ви будете мати можливість серед уламків знайти свої рідні лижі і самостійно зняти з них кріплення. Нагадую також що на кожносу скі пасі є слова про страховку, які невідомо яким чином але діють. Всі власники застраховані, тілки незнано від чого.
Їдте катайтесь в своє задоволення на чудовому курорті БУКОВЕЛЬ.
Коментар адміністратора: Альбертович Ваша іронія не робить вам честі і приближує до неминучого бану, шановний. І не дивуйтесь і не питайте потім чому так. Вам, в би в партизани - боротись з уявними ворогами. Катайтесь у львові на трамваях - нашо вам ті лижі. Це особисто вам - інших учасників форуму це не стосується.
Хочу зауважити що на всі прямо поставлені запитання відповіді не отримано.