![]() |
Ты же грил про краткость и лаконичнисть текста, просто где руки при твоей методике ^примера^ выхода из задней стойки?
Просто же, где? Добавлено через 13 минут Когда-то чел выставил фото свое, так я ему сказал где у него болит, что надо сделать, чтоб не болело и улучшилось катание.. ;) Не словами, не позами и примером ^делай как я ^ а простыми буквами на черном фоне...))) И, кста, ему помогло ;) Добавлено через 1 минуту Стех пор и Кашпировские по этому и начались))) Добавлено через 5 минут И кстати мой девиз *Никто не научит тебя катать, кроме тебя же самого! * Так что ^делай как я ^ не мой девиз ;) ×контролируй себя! Поднимай свое катание пониманием! Вытягивай себя из болота комплексов! * |
Дивно... За звичай, пости з помпезними тезами а-ля "Капітан Очевидність" збирають у нас більше плюсиків! Пічаль-біда...:cry:
Цитата:
По фото лікувати... Ти ж Майстер, що тут казати?! Я теж так можу! Але не хочу!:pardon: Суто, щоб ти розумів, як я до цього відношусь... порада буде такою! Присідати по 59 раз зранку та ввечері! З подушкою на витягнутих руках! Безпрограшний варіант! Не помогло? - Погано/мало присідав! Помогло? - Слава — Мені! А користь буде полюбасу! При абиякому розкладі буде дякувати! От, тепер і про руки ти все знаєш. Вчися! Не дякуй!:agree: ;) А якщо серйозно, то пора закінчувати весь цей балаган. Я людина чемна, тому відповім тобі на питання. Поки я не буду знати/бачити все, що мені треба, ніяких порад не буде. А руки... Руки мають бути на місці. Бо якщо не на місці, то значить наш товариш не знає для чого це треба і як цим користуватись. А це вже, якщо порівнювати з його задньою стійкою, є серйозна проблема, як стара та запущена хвороба, яка веде в тупик.:( От і все. Хоча ж би постарайся надалі не писати всяку безглузду хрєнь. Як би красиво та витіювато вона не виглядала білим по чорному! З найкращими побажаннями! Най буде сніг!:friends: |
Может не по теме, но вроде интересно .Путешествия, горы, лыжи ?ffentliche Gruppe | Facebook
|
@sanyana ,все-же ты не дал правильный ответ по положении рук при выходе из задней стойки. Дам тебе подсказку, - они должны не помогать, а отягощать мышцы ног и туловища отвечающие за положения Центра Масс, так как их положение тоже существенно влияет на проэкцию ЦТМТ на лыжи
|
sanyana
Facepalm.. (руки у лица) Так не прибавится загрузка носков лыж точно)) |
@igrus, я шось не доберу... "Ты хочешь об этом поговорить?":shock:
Як?:pardon: Я ж половину слів, в тому, що ти пишеш не знаю/не розумію!!!:oops: Дуже прошу, знайди якісь вільні вуха і віщай за того "ЦТМТ". Обіцяю, я тобі ані півслова заперечувати не буду!:agree: В сусідній темі за якусь Апекс з Ангуляцією віщають... Я їм хоч слово заперечив??? Отож! |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты sanyana Ну проще скажу тебе, не руки вперёд, и жопу назад, а наоборот РУКИ НАЗАД и жопу вперёд ;) |
|
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:36. |