![]() |
А от мені добре видно, що і лижі також закантовані по різному, і я не бачу ніякого протиріччя. На фб є хлоп, що постійно будує такі моделі і також малює їм різний кут по ногах. Але це може бути не дуже то і важливо на фоні того, що вони грузять зовнішню набагато більше внутрішньої, тому їхнепараллельність не відіграє такої аж важливої роли, мей бі.
|
У темі 5 додатків
Вкладення 47499
Вкладення 47500 Вкладення 47501 Вкладення 47502 Вкладення 47503 Мені дуже так подобається. |
Я мав на увазі, що важливий кут закантовки лиж більше, ніж як це виглядає на фотках, чи відео. Без Carv не розберешся.
Добавлено через 2 минуты @Skyclub, Я про різницю, візуально. Дивишся на ноги-жах. Лижі норм. Мене це і заціпило. Добавлено через 2 минуты @Lyubomyr, я просто уважний, мабуть. Помічаю різну хрінь, ще й пам'ятаю де бачив. Не кажу, що мені щось там подобається. Сам факт. Добавлено через 21 минуту Thank you @courchevelmeribel2023 ?????? Now it’s time for some speed? #petajelyzovanie #nikejetipovanie #adidasterre... | Instagram В неї з ногами щось. |
У темі 1 додатків
|
не все там гуд с тим 3Д перекладачем..
мін трохи не вірно малюе моделі.. треба всеж во всіх фазах споп кадрів робити висновки.. бо чувак іде со значним завалом таза, потім виізжае в ікси, повний провал поворота.. на моделі все дуже гарно.. так шо багато питань до якості таких намагань малювати 3Д ;) Another step ahead in ski video analysis, having a 3D model of yourself at any phase of the turn... Being able to watch it from any angle... | Instagram |
Є одна (як мінімум) темка для обговорення.
-Початок повороту з носка. Читав і бачив тут і не тільки, що існує досить помилкове тлумачення цього питання. Якщо цікаво, можемо трохи спробувати обговорити якось. (НА днях). |
Я починаю вдягатися на лижі з носка )
|
Я би додав з ранку, прямо на свіжу голову)
|
|
І носки також) хотів теж закинути.
Там зверху лижа, та тиск на неї. На першому стопі хвости лиж в повітрі. |
|
Намальовано гарно, але втрачати контакт зовнішньої лижи зі снігом не варто. Але хто я такий, щоб розказувати щось Теду Лігеті 😁 Почекаю коментів
SKISTORY | Repost - @carver_arcalis . Good work ?? . "inter_skistory - The Ultimate Ski Video Magazine for Ski Enthusiasts! Here, you can dis... | Instagram |
Шикарно закручується у поворот. Чи тільки я це бачу? До речі, Томас його теж перепостив:good:
|
Гарна модель, хтось заморочився. Каунтер тазу такий як треба, опускання тазу вниз таке як треба, передньо задній баланс елітно атлетичний.
Добавлено через 10 минут @Sheridan , В елітному слаломі таке відбувається постійно. Дуже жорстка лижа і дуже алтетична їзда. Це не спеціально робиться, ти просто маєш перецентруватися вперед в між поворотами втой час як тебе ще викидує з ропереднього, і почати наступний з дуже завантаженим носком. Добавлено через 8 минут Тільки закручування мені не подобається тут. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:31. |