![]() |
это Патрик.. 👌
будь как Патрик.. 💪👍 ▶️ Посмотри это видео*Reels https://www.facebook.com/share/r/eMqPzswabxMzwnrX/ https://www.facebook.com/reel/896620195144610?s=yWDuG2&fs=e |
Джоша Сміта мені порадив Бойчук якщо що ) Кльова обучалка. Я нарешті зрозумів, для чого цей White Pass )
Рекомендую всім, хто катає на кантах How To Ski - Dynamic Carving - YouTube |
Цитата:
знову пихатий струс повитря очима початківця.. :)) цє відео не про новачків з іх положеням корпуса, рук та поглядів в пустоту.. це для досконалих лижників, це про динамічний карвінг.. друга вправа хокі стоп з присідом на склон з метою фіксаціі різниці кутив в колінному суглобі внутрішноі та зовнішноі ноги. за для збереження тіску на зовнішну лижу - внутрішня дуже сильно згинаіться при таких кутах, та взагали при денамічному карвінгу ця вправа для відчуття цих незвичних навантажень в середени динамичноно повороту.. ну і таки про корпус є трохи, щоб не гепнуться на сніг треба зберегати некую ангуляцію, шоб тримати зовнішний кант в тиску на сніг.. тут положення корпуса грае важливе значення, бо ніхто не хоче бути вдареним вельветом ))) |
|
потер... 😁😅🤣
ну да ладно, я це писав не читаючи Телеграмм, та потім почитав та усміхнувся, знаю що здравий глузд всерівно переможе недосконалий смак.. :))) тут буде так як треба, а не хвороблива уява досконалості.. :))) то певно не лікукться, але бородбу продовжемо..! |
У темі 1 додатків
|
|
|
|
Чи то Том Томаса наслухався, але перекрут все модніший стає )
Look Into Your Turns - Ski Tip To Help All Turn Types - YouTube |
SKI Technique - Ankle Precision Training Exercise - YouTube
Було б не погано розділити відоси з інструкторськими техніками, та вільне катання людей, які мають спортивну техніку. Бо так каша якась виходить. WORLD CUP SKI RACERS FREE SKIING 15 (the best of 1-14). - YouTube Я про такі відео, якщо... |
Цитата:
Додано через 4 хвилини я вже роки про це говорю.. туризм та карвінг це багато балансу та незначний вплив зовнишних сил спорт карвінг це десь інколи вихід з балансу та значний вплив зовнишних сил а якшо в голові мусор тік току.. то справді думки розхожі з уявою ;) |
|
Can end of season burnout be avoided? We’ve collaborated with our SYNC Junior Team partner, @thefeedme , to explore how improving your... | Instagram
От мені цікаво, чому спорт фотки в переважній більшості схожі. |
@Mik , фотографи давно знайшли ідеальні ракурси для сл та гс. Чи ти про шо?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:02. |